tiistai 2. syyskuuta 2014

FITNESS 24seven

Lahteen on avattu uusi kuntosali Fitness 24seven, ja kuten viimeksi jo kirjoittelinkin, ostin sinne vuosikortin viime sunnuntaina. Viikonloppuna salilla oli hyviä avajaistarjouksia ja itse sain vuoden treenit hintaan 169€ , mikä siis tekee noin 14€/kk. Ei siis ollenkaan paha hinta!

Tänään kävin tekemässä sielä ensimmäisen treenin ja ainakin jalkatreeni osu ja upposi paremmin kuin hyvin! 

Kuulin ennen treeniä, että vapaidenpainojen puolella oleva lattiamatto olisi liian pehmeä. Tietyissä liikkeissä saattaa ehkä pitää paikkansa, mutta ainakin erilaisia kyykkyjä sai tehtyä todela hyvin, eikä se matto ainakaan omaan makuun ollut liian pehmeä. Päin vastoin; esimerkiksi askelkyykkyä käsipainoilla tehdessäni oli mukavaa, kun polvessa ei ole treenin päätteeksi hirveen kokoista mustelmaa kolauksien jäljiltä :D 

Vapaita painoja, tankoja sekä eripainoisia levypainoja oli ainakin päiväsaikaan enemmän, kuin tarpeeksi. Ainot miinus oli, että ne ei kyllä vahingossakaan ollut järjestyksessä! K&M:llä (melkein) jokainen palauttaa painot niiden omille paikoilleen, eikä aikaa kulu oikeiden levypainojen etsimiseen.

Olen yleensäkin melko ahkera puuhailemaan vapaiden painojen kanssa, mutta tuli minun muutamaa laitetta kokeiltua. Reisiojennus oli Bueno! Monella salilla (esim FRESSI) laitteet on suunniteltu aivan liian isoille ihmisille. K&M:llä reisiojennus laite on hyvä, mutta Fitness 24/7:lla Täydellinen!!!
Jalkaprässistä en voi sanoa samaa....lähellekään, Se oli ihan hirveä painopakallinen kapistus. Laitteessa oli todella vaikea löytää hyvää asentoa ja alaselkä ei millään meinannut pysyä paikallaan. Olen tottunut K&M:llä liian hyviin prässeihin, että itku meinas tulla kun tolla piti tehdä. No ei nyt sentään....Vaikka huono olikin!

Huonosta prässistä huolimatta jalat olivat ihan totaalisen tohjona kyykkyjen, reisiojennusten , prässin, askelkyykyn ja lantionnostojen jälkeen. Treenin päätteeksi tein syviävatsalihaksia naistensalin puolella. Naisten sali oli oikein toimivan kokoinen ja sieltä löytyy kaikki perus jumppalaitteet. Naisten puolella on lisäksi hyvin tilaa tehdä esimerkiksi vatsoja lattialla, mille taas normipuolelta ei oltu juurikaan varattu tilaa.
On onni olla nainen, kun voi ruuhkaisena päivänä päättää kummalla puolella treenaa, mutta kyllä käy vähän miehiä sääliksi, kun he joutuvat vatsojakin tekemään melkein ulko-oven edessä :D

Salin yleinen tunnelma oli mielestäni hyvä. Musiikki oli hyvällä kovuudella (vaikka omat popit soikin korvissa) ja sali oli siisti. Pukuhuoneet viimisen päälle tehty eikä ihmisiäkään ollut juurikaan päiväsaikaan (max 10)  mutta enköhän mäkin joskus joudu ruuhkassa puntteja nostelemaan.

Ensivaikutelma on ainakin hyvä ja menen huomenna testaamaan miltä uudella salilla tuntuu treenata yläkroppaa. 

P.S Paino on tippunut jo kilon!!! ei siis oo yhtään kuona-ainetta kertynyt tässä kesän aikana :D tää alku on aina hauskaa, kun tuloksia tulee nopeasti.


Eka workselfie tältä syksyltä


Hauskaa viikonjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Miksi ihmeessä naisille tulee olla oma puoli? Mitähän tapahtuisi, jos joku sali päästäisi esimerkiksi vapaiden painojen puolelle ainoastaan miehet. Oikeusjuttu.

    VastaaPoista