maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kisaprojektit jäihin, ainakin tämän syksyn osalta

Eiköhän se ole aika tännekin kirjoitella vähän kuulumisia. Paljon on tapahtunut taas viimeviikkoina ja kaikkea en jaksa kirjoittaa, kun muuten tulisi niin kauhean pitkä teksti. Tarkkasilmäisimmät ja korvaisimmat on varmasti jo nähneet tai kuulleet, että syksyn kisat jää meidän molempien osalta väliin. (nimeä ei osallistujalistoista löydy) Päätöksen pohjalla ei ole mitään dramaattista. Melkeimpä koko kesäkuu oltiin juupas eipäs kisojen suhteen ja päädyttiin siihen eipäs vaihtoehtoon.

Jokainen joka on ollut dietillä tietää, ettei rahan menoa voi estää. Vaikka ruokaa meneekin suhteessa vähemmän kuin offilla niin sen tulee olla laadukasta, eikä soveltamisen mahdollisuuksia ole (kuin pienissä rajoissa). Meidän perheessä kun on vielä kaksi diettaajaa niin ei parinsadan euron ruokabudjetti/ kk todellakaan riitä ja siihen lisäravinteet vielä päälle plus kaikki muu. Lisätään tähän vielä että molemmat on opiskelijoita niin soppa on valmis! eikä ne menot siihen ruokaan ja lisäravinteisiin jää. On kisaväriä, bikiniä, kenkää sun muuta.

Paljon tehtiin laskelmia ja punnittiin eri vaihtoehtoja. Päätös ei todellakaan tullut yhdessä yössä. Varmasti rahat olisi riittänyt niin että molemmat olisi päässyt kisaamaan, mutta senttiä olis joutunut venyttämään oikein pidemmän kaavan mukaan. Olisko siinä ollut mitään järkeä? Ei meidän mielestä.

Molemmat kiristyttiin hyvään tahtiin, ja varmasti oltais molemmat oltu hyvässä kunnossa lavalla. Sitä en epäile hetkeäkään , mutta ajatus isommista lihaksista kiinnosti. Voin puhua meidän molempien puolesta kun sanon että massaa voisi olla enemmän. Lavalla oltais varmasti oltu tyytyväisiä, mutta kun tietää ettei treenivuosia ole paljoa takana ja kun tavoite on olla paras niin ei muuta kun vuosi tai pari kerrytellään tässä lihaa luiden ympärille niin josko sitä vielä jonain päivänä kipuaisi sinne lavalle. Tiedä sitä? Tämä syksynä debyytit jää kuitenkin näkemättä.

Jotkut on varmasti sitä mieltä, ettei vaan jakseta dietata enään ja ollaan luovuttajia. Saatte olla sitä mieltä. Pääasia on että itse tiedämme ne oikeat syyt. :)

Mitä valmennuksiin tulee, olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Johanna, Sampo ja Samuli on ihan parhaita valmentajia ja voin suositella niitä kaikkia, jos pt:n apuja kaipaa. Erityiskiitokset Johannalle jonka kanssa tehtiin reilu puolvuotta töitä. Siinä on valmentaja joka omistautuu valmennettavilleen sataprosenttisesti. Ei ollut hetkeäkään etten saanut tukea oli kyse sitten treeneistä tai muista mieltä askarruttavista asioista . Pystyin luottamaan häneen 110% .  Mikäli päätän lähteä kisaamaan myöhemmin, on minulle varmaa keneen otan yhteyttä :) Kiitos! (nyt on pakko vahtaa aihetta kun menee ihan vollottamiseks täälä ruudun toisella puolella :D)

Se mikä on varmaa niin tulen treenaamaan kovaa jatkossakin! Haluan kehittyä, enkä todellakaan halua heittää kaikkea tehtyä työtä hukkaan. Haluan syödä terveellisesti jatkossakin, tosin vaaka saa nyt hetkeksi mennä kaappiin piiloon, eiköhän silmämääräinen punnitseminen ole tarpeeksi tarkka mittari ;) Nyt nautin elämästä teen asioita hyvällä fiiliksella ja syön jäätelön jos toisenkin, mikäli mieli tekee ;)

Sanottakoon vielä speekuloijille että vaikka sitä on reilu viikko elelty dietin ulkopuolella niin ei se ruoka hirveästi ole muuttunut. Kahdessa viikossa 1,2 kg mielestäni kertoo, että vaikka ollaan herkuteltukin niin ollaan maltettu syödä kohtuudella! (entiseltä pullanmussuttajahiireltä se on aika hyvin! :D)

Jatkosta vielä sen verran että ajattelin jatkaa blogin kirjoittelua, ja nyt tulenkin tekeemään postauksia treeneistä ja ruoasta sekä meidän perusarjesta. Enään ei ole niin väliä vaikka julkaisenkin sen miten treenaan tai mitä syön koska kyse ei ole kilpailusta. Tästä lähin suunnittelen ne itse ja katsotaan mitä tulee, vai tuleeko mitään :D Jos jotain kiinnostaa niin olkaahan kuulolla!


Kovia treenejä!

Netta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti