tiistai 9. syyskuuta 2014

Into Piukeena!

Nyt on kuulkaas sellanen draivi treeneissä, että oksat pois! 
Mä oon taas löytänyt sen kauan kadoksissa olleen sisäisen salihirmuni ja nyt jo monta viikkoa olen vain odottanut sitä seuraavaa treeniä. Pää ei millään malttaisi pitää välipäiviä, mutta onneksi joku järki jossain sanoo etten saa tehdä tyhmästi.

Tälläkin hetkellä tätä tekstiä kirjoittaessani oon niin fiiliksissä ettei mitään rajaa. Kädet on ihanan poikki äskeisestä käsitreenistä samoin, kuin jalat koomassa sunnuntain jalkajumpasta. Silti odotan jo huomista treeniä, koska vuorossa on viikonlemppari, selkätreeni!

Mulla on sellanen treenityyli, että treenaan kun huvittaa. Viime kuukaudet on ollut tosi vaihtelevia. Kuten olen kertonut välillä treenejä on ollut kaksi viikkoon, välillä ei yhtään. Johdonmukaisuus, tavoitteellisuus ja intohimo on ollut pitkään tipotiessään. Nyt kuitenkin on jo pari viikkoa menty aikamoisella boostilla eteenpäin ja treenit on tosiaan huvittanut. Ymmärrän että juna todennäköisesti taas hyytyy jossain vaiheessa, mutta nyt pitää takoa, kun rauta on kuumaa! ....kuitenkin unohtamatta niitä lepopäiviä.




Pelkät treenit ei kuitenkaan riitä, vaan on muistettava ravintorikas ja monipuolinen ruokavalio. Viikolla paletti pysyy hyvin kasassa, kun töihin tulee otettua paljon evästä , eikä verensokeri pääse laskemaan, mutta viikonloppuna koko pankki räjähtää!

Viime viikolla sain hyvin poistettua kuonaainetta kropasta ja perjantaihin mennessä kuonaa oli lähtenyt 1,5 kiloa. No viikonlopun hampurilaisten, karkkien , sipsien, jätskin (ja mitä vielä?) jälkeen voitte vaan kuvitella paljon paino näytti kun lähdin tähän viikkoon :D

No joo ei mennyt niinkuin elokuvissa, ei lähellekkään. Lähtötilanne on siis täysin sama kuin viimeviikolla, mutta tahtoa on ainakin triplasti enemmän. Jenkkakahvat alkaa jo vähän tuntua inhottavilta, joten niistä on päästävä eroon!

Kalle sanoi tossa viimeviikonloppuna (ku oltiin mäkkärissä :D) " seuraavan kerran saat herkkuja ku vaaka näyttää alle 64kg" jahas :D tämä ilmeisesti oli pieni vinkki et skarppaapas vähän neitiseni... no mutta otin kommentin ihan hyvällä. Tottahan se on että vähän on päässyt vararengas turpoomaan. ;)

Nyt nokka kohti työpaikkaa, KÄVELLEN tietysti ;)



Treenimotivaatioon on positiivisesti vaikuttanut myös salinvaihdos. Uudet ympyrät piristää kummasti!

1 kommentti:

  1. Voi Netta mistä saisin intoa?? Mikään ei kiinnosta kun mitään ei tapahdu! En haluais alkaa mitään dieettiä vaan painella normiruualla. Kotireenejä teen joka viikko 2-4 ja joka toinen viikko pääsen salille. Auta kituvaa kotiäitiä!:))

    VastaaPoista