tiistai 15. huhtikuuta 2014

Blogi-illuusio

Mä törmäsin facebookissa aika hyvään kuvaan, jonka oli ottanut Austraalialainen? Liikunnan ohjaaja? En nyt tiedä menikö statukset ihan väärin (todennäköisesti meni). Mutta kuitenkin pointti on se .... hän oli julkaissut sauraavanlaisen kuvan, ja olihan munkin kokeiltava.

...Ja ennen ku luet alaspäin, veikkaa monen kuuukauden muutos on kyseessä :)

MUUTOSKUVA



Aika hyvä muutos! Vai mitä?  Huomioiden vielä sen että aikaa muutokseen meni alle 5 minuuttia, eikä photaria tai muitakaan filttereitä tarvittu. Vaihdoin vain löysemmät alushousut, seisoin ryhdikkäästi, avasin hiukset, ja jännitin lihaksia.... nii ja yritin hymyillä.


Blogeissa ja sosiaalisessa mediassa on muutenkin todella helppo antaa harhaanjohtava kuva itsestään. Julkaistaan aina ne parhaat kuvat, otetaan kuvat parhaasta kulmasta, missä takapuoli näyttää mahdollisimman hyppyriltä ja jossa hymy on luonteva ja kaunis. Okei mä sorrun myös tohon, mut sitäkö ihmiset haluaa nähdä? "Täydellisiä" ihmisiä? 

Ite tykkään lukea blogeja jotka on aitoja ja rehellisiä. Sellasia missä ei turhaan kaunistella asioita, jos on menny ihan päin p******ä . Hyvännäköiset ja kauniit kuvat on kivoja, mutta välillä on ihan kiva nähdä totuus. Mitä tapahtuukaan "kulissien takana".

Eli jos ei oo vapaa-ajalle tekemistä, ni testaa millanen muutos sussa tapahtuu ;)



1 kommentti:

  1. Heh, hauska postaus :) Mutta tää on niin totta. Asennoilla, valoilla, kuvakulmalla, vaatteilla ym saa ihmeitä aikaan.

    VastaaPoista