sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Pose pose!

Keskiviikkona oli tosiaan kiireinen päivä, kuten viimeks kirjotinki. Aamupäivä meini leipoessa ja sit ensimmäiset poseeraus-treenit ja päälle vielä selkää ja vatsaa valmentajan kanssa (Ihan mieletön polte!) Kaiken tämän lisäksi illalla oli vielä pikkujoulut Nastolassa.

Kirjottelin aiemmin et laitan tänne kuvia anatomisista asennoista, mut saatte ne vasta tänään, kun aikasemmin en saanu aikaseks otettua kuvia. Jos päätät jatkaa lukemista niin edessäsi on kohta hyvinkin keskeneräinen tuleva fitness- kilpailija, jolla on löysää vielä sielä sun täälä ( eikä selluliitiltakaan ole vältytty ;)) lihaksia en osaa vielä kunnolla jännittää, tai sitten niitä ei vaan ole, tiedä siitä! :D

 Nyt kun nämä kuvat päätin tänne linkittää olen hyväksynyt olevani yleinen kritiikin kohde, mut sitähän tämä laji vähän tuppaa olemaan! vai?








Eli kuten näet ennen syksyä on tehtävä todella kovasti TÖITÄ , jos meinaa olla sellasessa kunnossa et voi kisalavalle nousta ja tiedän ettei siihen kuntoon päästä ilman hikeä eikä kyyneleitä. Itsessään tää koko projekti on mulle täysin uus ja odotankin jo innolla tulevaa et miten mä selviän?

Noi anatomiset asennot on mun mielestä aika haastavia. Jos saan reidet jännitettyä ni sit vatsa unohtuu, tai jos tuntuu et kaikki lihakset on jännitetty ni voitte vaan kuvitella sen ilmeen mikä mun naamalta löytyy :D Ja kaikki tämä pitäis vielä tehdä niin et näyttää ettei jännittäis....on se hankalaa, mut ONNEKS on vielä aikaa syksyyn!

En oo aikasemmin juuri ollenkaan harjotellut noita asentoja, joten olenkin vielä todellinen keltanokka näissä jutuissa, mut johannan ja samulin avulla ne saadaan hiottua parhaiks ens syksyyn mennessä!

Loppuun vielä vähän kuvia

Leipomuksia


Pikkujoulu look ja irvistys ;p



Torstain treenistä
Tässä se aikasemmin mainitsemani ilme :D





















Tänään vielä etureisi- pohje- syvätvatsat salilla ja sen jälkeen kotiin rentoutumaan!

- Netta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti