torstai 11. huhtikuuta 2013

Takaisin treeninmakuun

Kouluviikko on tällä erää taas ohi ja pääsee taas keskittymään olennaiseen; eli treeniin ja töihin. Koulussa istuminen ei oo ihan se mun mielipuuha, vaikka aiheet onkin kiinnostavia. Tällasen duracelin on vaa niin vaikea istua paikallaan ;) onneks on paljon käytännön tunteja!

Siinä nyt sitä banaania, oon niin fiiliksissä! Sen näkee ehkä tosta naamasta ;)
Maanantain ja tiistain pidin tosiaan ihan totaalilepoa kaikesta treenistä, kun kroppa tuntu sunnuntaina siltä et muutaman päivän lepo olis paikallaan. Tiistaina sain koulun jälkeen 90min peruutusajan hierontaan ja teki kyllä terää. Reidet - penikat ja kädet käytiin läpi ja varsinkin penikat oli jotain ihan hirveetä!!! Tai ei ne reidetkään mitään rentoutusta ollu :D jumpissa tulee tehtyä niin paljon kyykkyjä, askelkyykkyjä yms muita jalka liikkeitä ni tuntuu ettei varsinkaan etureidet ehdi aina palautua kunnolla, vaan niissä on aina totaalijumi. Koitan helpottaa sitä venyttelyllä ja putkirullauksella, mut välillä ei vaan oo muuta vaihtoehtoa kun mennä hierojalle. Nyt varattiinkin sitten muutama aika lisää tätä rentoutusta ;)

Niin fressinä hieronnan jälkeen...

Keskiviikkona treenasin takareittä ja pakaraa ja tänään oli vuorossa olkapäätä ja rintaa Tian kanssa :) Ollaan jo pitemmän aikaa suunniteltu yhteistreeniä, mut nyt saatiin vihdoinkin se toteutettua ja ihan mieletön treeni. Mulla ainakin aika mukava pumppi olkapäissä!! Päälle tehtiin vielä vähän metabolisia vatsoja ja tsadaa se treeni oli siinä :)


Menoa voit seurata myös instagrammissa: FITNETTA

N








2 kommenttia: