maanantai 6. toukokuuta 2013

kirjoitusta piiiiiiitkästä aikaa.

Kirjoitukset alkaa aina samalla tavalla, mutta hiljaiselon syynä on KIIRE!

Hetken tässä oon pohtinut, että miten saan rahat riittämään kaikkeen. Tämä fitnessjuttu harrastuksena on aikamoisen kallista. Ruokaa menee rahaa enemmän kuin laki sallii vaikka ollaankin dietillä.

Päätin ottaa nyt muutamaksi kuukaudeksi toisen työn rinnalle, jotta rahaa jäisi esim shoppailuun ja matkustamiseenkin :) eriasia sitten on et onko aikaa tehdä mitää muuta kun olla töissä :D mut vielä on ainakin menny ihan kivasti. Uusi työ on niinkin ihmeellinen kun kaupankassa, mut mun mielestä valintoja on tehtävä unelmiensa eteen ja jos mun valinta on jatkaa harrastusta niin ei saa valittaa jos töitä joutuu tekemään vähän enemmän. Päivät tulee melko pitkiksi, mutta en valita. Pitää vaan osata organisoida hyvin niin ehtii tekemään kaiken mitä pitääkin. ;)

Kunnosta sen verran et paino tulee edelleenkin hyvin alas, tänä aamuna oli 58,3 (HUI! en oo varmaa koskaan painanut näin vähää??). Tuo painon lasku piristää kummasti, vaikka kisapäivänä sillä painolla ei olekaan mitään merkitystä.

Nyt on pariviikkoa menty ilman aamulenkkejä, kun jalka vähän kiukuttelee. Vaikka aamulenkittömyys harmittaa niin Itselle tärkeintä on kuitenkin kuunnella kroppaa. Jos joku päikka on kipeä ja särkee niin silloin pitää antaa lepoa. Mikään ei mene terveyden edelle, ei edes fitness! :)

Treenit on sujunut hyvin, vähän on joutunut soveltamaan jalan vuoksi, mutta vain vähän. Mun tyyli on kuitenkin vetää treenit kovalla sykkeellä loppuun asti ja toi pieni vamma ei ole este... vain pieni hidaste jos sitäkään ;)

Yritän olla aktiivisempi täälä, mutta en lupaa mitään. Jos kello näyttää 22:00 kun työt ja treenit on tehty ja viimisetkin ruoat naamarissa, niin ei siinä paljon jaksa enää tänne kirjoittaa. Ja tämä blogihan on suurimmaksi osaksi vain itseäni varten, joten en ota stressiä jos ei jaksa.

Sitten pieni kuvapläjäys.

Sarpan pokaalipirskeisiin :) se flikka oli 4 bikinifitneksessä<3  ja sielä oli ihanaa suklaakakkua (söin siitä puolet... silmilläni ;))

Ja shoppailemaan....lisäravinteita ja ruokaa :D

Alkaa dietti puremaan kun pyöränlukkokin menee vyötärön ympäri :D juuri ja juuri se erottuu tuolta uuden topin seasta, värimaailma yllättäen pinkki/ vaaleanpunainen.

Äiti osti lapselleen kengät, jotta jaksaa jumpata ja treenata <3 noi on ihanat ja ihan parhaat jalassa. 


Tällä viikolla on luvassa tiimipäivää ja treeniä Johannan kanssa JAIKS! (viimeks tuli ihan itku prässissä kun teki niin kipeää ;) heh!) näitä treenejä odotellessa :)..... joten enköhän mä niistä kirjottele tuonnenpana.


Heippa hei!
- Netta

2 kommenttia: