keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Viikonloppu kuvina

Viikonloppuna oli niin paljon kaikkea häppeningiä, et tästä tulis melkosen pitkä maratonpostaus jos kertoisin kaiken tarkasti, joten kuvat saa nyt puhua puolestaan :)

Piiitkästä aikaa vähän treenikuvia. Salitreenit on suoraansanottuna mennyt viimeviikolla ihan pipariksi. Aika ei ole millään riittänyt ja jos aika on riittänyt niin olen ollut niin rättipoikkiväsynyt, ettei siitä treenistä mitään olis tullut! Mutta ne treenit mitkä tein, tein ne kunnolla!



Salilla oli niin kova ruuhka, et ensimmäisten liikkeiden jälkeen siirryttiin alakertaan tekemään loppu treeni. Ihana rauha ja hiljaisuus, ja kehtaa ottaa muutaman kuvanki ;)

Perjantaina lähdin päiväksi/ Illaksi mökille ja siskon miehen kanssa vetästiin vähän mäkijuoksua tollasella sorakuopalla. Melkoisen hapottavaa kun jalat valuu kivien mukana rinnettä alas ku yrittää ylös :D


Loppuun vielä kisaa. Henkka valitsi nelivedon ;) ja se ilmeisesti kannatti, kun hävisin vaan puolella metrillä!

Kuolema! Kengät täynnä hiekkaa ja loputon jano :)

Siinä vielä vähän kuvaa. Oikeesti noi mäet on jyrkempiä mitä kuva antaa ymmärtää. ainakin se tuntui siltä...

Sunnuntaina expoiltiin. Katottiin kaikki sarjat läpi ja oli kiva päivä, mitänyt olin ihan jäässä kokoajan kun flunssa koitti jyrätä mut..

Arvostelulaji kun on kyseessä, niin pitäähän sitä itsekin vähän arvostella ja jakaa omat mielipiteensä. 

Junnuissa oli musta yllättävän hyvä taso, ja jos ite olis kisoihin mennyt ni finaalipaikasta olis saanut kunnolla taistella. Bodyfitneksessä Elina Oinonen olis mun mielestä ansainnut overall- voiton, koska sillä oli tasapainoinen ja hyvä fysiikka, mutta tuomarit oli toista mieltä. Bodyfitneksessä oli helppo leikkiä tuomaria ja arvailla voittajaa, koska kyllähän sen näkee kenellä sitä biffiä on, mutta mites se bikini?

Kaikella kunnioituksella kaikkia bikinikisaajia kohtaan, mun mielestä kaikki näytti samalta! Mulla meni hermot ja olisin voinut lähteä lyhyiden sarjan jälkeen jo pois ku eihän bikiniä voi mitenkään arvioida fiksusti! Kaikkien jalat harottaa erisuuntiin. Ei oo määrätty mitään tiettyä asentoa missä pitää olla. No onneks en oo tuomari ni pisteitä ei jaeta mun mielipiteen mukaan, mutta JOO. Meni hermo.

Elämäni pelastus proteiini sipsit, namia!

Päivän kruunasi kuva nyysölän kanssa. En viittiny jännittää mun habaa, ettei se olis masentunut :D

2 kommenttia:

  1. hahah :D olitte kyllä ihan hulluja.
    Ai mitkä proteiinisipsit? Saako niitä kaupasta? Ja kuka toi Nyysölä on? Pitäiskö se tuntea?

    VastaaPoista
  2. messuilla oli prodesipsi maistatus, ja oli kyllä hyviä. Vielä ei oo missään myynnissä, mut tän vuoden puolella tulee myyntiin varmasti kaikkiin kauppoihin mitkä myy fastin lisäravinteita. Toi maku oli paprika ja maistu ihan paprika pringleseiltä, mut makuja on tulossa yhteensä kolmea erilaista. Noita kannattaa kyllä maistaa, kunhan ne tulee myyntiin :)

    Näköjään mulle on tullut kirjotusvirhe :D Mika Nyyssölä on varmaan suosituin bodybloggaaja, joka tekee esim sellasia gymlogeja eri treenityleistä ja se on myös kisailee noita bodykisoja, niinkuin kuvastakin näkyy ;)

    VastaaPoista