perjantai 10. toukokuuta 2013

TREENI VIDEOITA

Torstaina treenattiin kallen kanssa yhdessä tosi pitkästä aikaa. Molemmilla oli vuorossa selkää sekä mulla vielä lisäks takaolkaa ja Kallella epäkkäät :) Miksattiin molempien treenejä vähän sekasin ja saatiinkin aika hyvä paketti kokoon. Ainakin perille meni ja tänään latsit kiittää!

Treeni oli seuraavanlainen:

Ylätalja lapio
Vipuvarsi ylätalja
Triplasarjana:
Kulmasoutu kp
Ylätalja kapea
Alatalja leveä

ja loppuun vielä pulldown taljassa

lisäksi takaolille kolme liikettä :)

Siitä salilta sitten nopeesti kotiin syömään ja suunta kohti Nastolaa ja Pajulahtea. Jaloille hierontaa 90min (itku meinas taas tulla!) :D Nyt dietillä oon viimeistään ymmärtänyt lihashuollon merkityksen. Tuntuu et kaks viikkoa on ihan maksimi mitä pystyy pitämään hierontojen välissä ja nyt sekin oli liikaa. Hieronnan jäkeen jäätiin vielä Saunomaan ja siitä kotiin valmistamaan seuraavan päivän eväitä ja nukkumaan.

Nii ja pakko nyt hehkuttaa, eilen oli eka aamuaerobinen  pariin viikkoon kun jalan takia joutui vähän rauhoittumaan. Aamulla suuntasin K&M:lle tekemään vähän metabolista (se on niin parasta!!!) ja oli niin hyvä fiilis heti aamusta. Aluks ajattelin et otan ihan rauhassa, mut eihän sitä pystynyt. boxihypyt on vaan niin kivoja!

Tänään olin aamulla töissä ja sen jälkeen lähdettiin kauppoja kiertelemään. Mukaan tarttu stadiumista tennarit (VAAN 10€)

Uus huppari. Niin rakastuin tohon koko mallistoon, mut piti jättää jotain ostettavaa myös ens kerralle ;)

Miten muuten muka voi poseerata kuvissa, kuin anatomisilla? ;) fitnesfitnesfitnes :D

Iskin kynteni myös finmarin tehtaanmyymälään, ja sielä oli kyllä taas kaikkea niin ihanaa. Mukaan  lähti vähän turkoosia :)


JA SITTEN VÄHÄ N VIDEOITA!







-Netta




3 kommenttia:

  1. Sulla on hiukset kasvanu kauheesti.. Katoin eka et ne on pidennykset :D
    Ja kiva huppari! Onko toikin stadiumista? Voikun mullakin menisi hupparit kiinni.. :/

    VastaaPoista
  2. ihan omat on :) Joo toi on tosi kiva, ostin sokokselta. Ihan joku uus merkki tai sit en oo koskaa kuullutkaan, ja ihanan pehmee <3 ....huoh jääkiekkö...

    VastaaPoista