tiistai 4. kesäkuuta 2013

Bikinikuvauksissa

Heipparallaa!

Muutaman tunnin päästä alkaa taas työt, joten nopean tekstin ehtii väsäämään ennen sitä :)
Tänään olen aamupäivän viettänyt maskeeraajan penkillä istuen ja nauttien kun musta tehdään ihmisen näköinen muutamassa tunnissa :D Sirpakin sanoi, että onhan sulla vähän silmäpussia.. AIJJAA? tällasella työdraivilla ei oo mikään ihme! Onneks kohta  (ens viikon jälkeen ) vähän hellittää nää työt ja muutama peräkkäinen vapaapäiväkin on jo tiedossa :))

Nää kuun ensimmäiset päivät on kyllä niin syvältä! Tuntuu et kaikki rahat mitä oot kuukauden aikana tienannut persus ruvella, käy vain kääntymässä mun tilillä ja jatkaa matkaansa uuden omistaja luo! Muutama kyynelkin taas tirautettiin ku olin sitä mieltä et "Me köyhdytään ja ollaan kohta kadulla", mut nyt taas kun muutama päivä on takana niin mielikin jo jo paljon kirkkaampi (onhan ens palkkapäivä jo vähän lähempänä taas :D) Vaikka kuinka sanotaan ettei raha tee onnelliseks, ni pieni lottovoitto helpottais vähän tilannetta, eli jos jollain on ylimäärästä, ni tänne vaan ;)

Treenit on kulkenyút kuin unelma. Lihas ottaa hyvin vastaan, eikä lihasmassakaan ole pienentynyt dietin aikana. Päin vastoin sitä on tullut vähän lisää :) (Ainakin IN BODYN mukaan).

Omasta mielestä dietti on edennyt hyvin ja varmaan onkin kun ruokia ei ole vähennetty aloituksesta yhtään. Perjantaina on tosin kuntotsekkaus ennen häitä, jossa selviää meneekö lauantaina suuhun mitään hyvää... mmmm.. kuola valuu jo poskella kun ajattelen kaikkea hyvää! Eniten tekee mieli irttareita ja classic valkosuklaakeksi jäätelöä, mut saa nähdä kuinka vapaat kädet ruokien suhteen saadaan :) (jänskättää ihan ;p)

Lopuksi vielä vähän kuvia tältäpäivältä:

Olin ite ihan yllättynyt kun näin näitä kuvia (Mitä onks noi vatsalihakset mitä tossa näkyy?? :D:D) niin se oma silmä vaan vääristää...tai sitte se on toi meidän peili! :D

Valokuvaajakin oli ihan innoissaan kun "mahtava lihaserottuvuus" ja "vähän kikkailen salamoiden kanssa" siitä vaan sitte :D sanoin vaan et näkisit vaan tän huivinalle ;) hehe ja siitähän se innostukin! Ei muutakun anatomisia esittelemään ;) Kuvaajan kuvia saan itselleni myöhemmin, mut jos ne on julkaisukelpoisia niin saattaa niitä tännekin eksyä.

Mutta nyt niitä mun kännykällä otettuja!







Olkaattes hyvät! 

Nyt vaan auringosta nauttimaan! Hola! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti