perjantai 19. heinäkuuta 2013

Vihdoinkin!

Ohhops!

Lupaamani postaus vähän venähti. Tällä viikolla meillä on Kallen kanssa ollut vähän enemmän yhteistä aikaa (siis työvuorot ei mene ihan ristiin) niin olen halunnut mielummin panostaa parisuhteeseen kuin tänne kirjoittamiseen. Sorry!!!

Tää viikko on ruokien suhteen ollut aika värikäs. Viikkoon mahtuu, karkkia, suklaata, suklaakakkua, mehujätskiä, muffinssia ja mitäs muuta vielä :D hups! no....onneks perusrunko on säilynyt ja nää herkut on ollut vaa "pientä" extraa ;) nyt lupaan ryhdistäytyä!

Myös treenit on mennyt vähän vaihtelevasti ja tää viikko onkin ollut ns. palauttava viikko, kun niitä kovia viikkoja on takana ihan vaan MUUTAMA!!! Pari vapaapäivää salilta tekee ihan terää niin päälle kuin kropallekin. :)


Nyt kun suunnittelen omat treenini, olen päättänyt panostaa alakroppaan entistä enemmän. Tavoitteenani on saada tämä ruho sopusuhtaisemman näköiseksi ennen vuoden vaihdetta. Tuosta ylläolevasta kuvastakin näkee, kuinka eriparia ylä- ja alakroppa ovat!

Pähkäilin hieman treenejä ja traanijakoja ja päätin tehdä kuusijakoisen ohjelman, ja ajattelin niin että treeni kierto kestäisi aina sen 8-9 päivää, jotta vapaapäiviäkin tulisi (ja onhan mulla noi jumpat vielä näiden lisäksi).

1. Etureidet- pohkeet
2. Selkä- takaolka
3. Takareisi- Pakara (pitkät sarjat)
4. Hauis- ojentaja
5. Takareisi- Pakara (lyhyet sarjat)
6. Rinta Olkapää

Elikäs kuten näette, jalkoja tykitetään joka toinen treeni! HUHHUH! Lisäksi niinkuin aikasemminkin joo olen sanonut suunnittelen jokapäivän treenin erikseen. Eli fiilispohjalta mennään. Vaihdellen sarjapituuksia, palautuksia, tekniikoita yms.


Nyt välipalaa syömään, sit treenit ja illalla juhlitaankin Kallen synttäreitä mökillä kaveriporukassa, luvassa saunaa, hyvää ruokaa ja parasta seuraa <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti