lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulukuvakollaasit

Oon niin suklaaähkyssä, että kirjottaminenkaan ei meinaa onnistua niin annan kuvien puhua puolestaan :D .. ei vaan pitää pikkuhiljaa mennä sänkyä kohti, koska huomenna suuntaan heti aamusta Joensuuhun moikkaamaan  iskon poikasia <3 joten ihan nopea päivitys vaan, että hengissä ollaan ja niin edelleen.


Ostettiin tosiaa itsellemme joululahjaksi Canonin EOS 600D kamera, ja hyvin näyttää räpsivän! peilipose kuvatki näyttää huomattavasti paremmalta. Tästä kuvasta näkyy myös mun uus tukka. Kävin kampaajalla ja nyt päältä on vaaleempaa ja alta punaruskee. Ite ainaki tykkään!

Joulushoppailujen lomassa ostin myös itelleni jotain uutta. Tällaset löysä paidat peittää mukavasti muutamat makkarat ;)


Jouluaattona oltiin äidin luona Nastolassa. Ruoka oli hyvää, vaikka en niin jouluruoasta välitäkään. Pääasia on että rentoutui! Ja jos jos joulun pyhät ei saanut meitä rennoiksi niin ei sitte mikään. Me vaan oltiin. Maattiin ja syötiin (vaaka ei kuitenkaan reagoinut tähän suklaakuuriin, mitä ihmettelen suuresti.)




Jälkiruoaksi leivottiin Kallen kanssa glögi juustokakku... tai siis tarkoitus oli. Kuten aikaisemminkin olen kertonut, tykkään kokeilla vähän omia reseptejä ja nyt tarkoituksenani oli saada aikaan glögijuustokakku, joka maistuu siltä itseltään, mutta ravintoarvot olisivat huomattavasti paremmat.

Noh tuumasta toimeen vaan. Suunnittelin rungon itse ja lopuksi vielä puhelu Johannalle ja muutama kiva vinkki reseptiin.

Laskin kalorit ja yksi pala sisältää 130 kcal , (12 hlö) lisäksi kakussa on melkoisesti proteiinia lähemmän 5g/ pala

Ja mikä parasta, koemaistajat luulivat tämän olevan ihan normi kakku, eikä he huomanneet mitään eroa :D (omasta mielestäni keskiosassa oli pikkasen liikaa liivatetta, mut pysypä ainakin kasasa!)

Kiinnostaako ohje?

Nyt nukkumaan!

2 kommenttia: