keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden viimeisiä hetkiä!

Kuten viimeksi kerroinkin lähdin viime sunnuntaina käymään nellin luona Joensuussa. Ajatus oli lähteä heti aamusta liikenteeseen, jotta yhteistä aikaa poikien kanssa jäisi mahdollisimman paljon. Mutta kuinkas kävikään? lähtö vähän venyi ja oltiin perillä vasta neljän aikoihin. No joka tapauksessa ehdittiin vielä hyvin morjestaa toisiamme ja jakaa viimisetkin joululahjat ennenkuin poikien oli aika mennä nukkumaan.




Aika meni tosi nopeasti, kun puuhailtiin poikien kanssa. Maanantai- iltana lähdettiin ajamaan takaisin Lahteen, koska seuraavana päivänä olisi uudenvuoden vietto kaveriporukalla ystävä pariskunnan luona.

Olin luvannut itselleni, että Uuden vuoden aattona saan syödä ja juoda mitä haluan ja ensimmäinen tammikuuta tulee taas joku roti tähän touhuun!


Uuden vuoden lupaus on aina pakko tehdä. Oli lupaus sitten iso tai pieni, niin se mun mielestä kuuluu tähän juhlaan. Oma lupaukseni on olla herkkulakossa tammikuun, helmikuussa herkuttelen joka toinen viikko ja maaliskuussa jokaviikko. Jokaviikko herkkuhetkiä maaliskuusta pääsiäiseen (eiks pääsiäinen oo huhtikuussa :D?) ja pääsiäisenä aloitan "välidietin". Välidietin tavoitteena on karsia rasvaa pois ja sen myötä vähän näkee, onko lihasmassaa tullut lisää vai ei. Oma uuden vuoden tavoitteeni päättyy kesään, silloin teen sitten uudet tavoitteet ja lupaukset. Omasta mielestä ei ole mitään järkeä tehdä lupauksia tai asettaa tavoitteita monien kuukausien päähän, siksi etenen kuukausi kerrallaan ja juuri tämän vuoksi mulla onkin vähän useampi uuden vuoden lupaus ;)

Tammikuusta pääsiäiseen keskityn puhtaaseen ruokavalioon ja koviin treeneihin. Suunnittelen ruokavalion ainakin huhtikuuhun asti itse itselleni viikko viikolta. Eli joka viikko syödään eri sapuskaa. Tarkoituksenani onkin julkaista viikon ruokailut aina täälä, jotta myös te lukijat voitte tulla mukaan jos haluatte. Ruokaohjelma jonka suunnittelen ja jota noudatan on terveellinen, mutta ei tosiaankaan pelkkää maitorahkaa ja kaurapuuroa. Uskon ja TOIVON että tällä ruokavaliolla kiinteydyn :D


eilisen karkkeja




Laitan loppuun tämän viikon ruoat, jos teitä kiinnostaa :)

Keskiviikko

Aamupala: 40g puuroa, voisilmä, ruususuolaa + mansikoita. Maitorahka 250g + sokeriton vadelma mehukeitto (omegat 3kpl, c-vitam. d-vitam. monivitamiini, kromi, vihreä tee) 

Välipala:  Päärynävanilja heraproteiini-isolaatti 30g  , kiivi

Lounas:   Kananuudeli wokki. (n 125g kanaa 40g nuudeleita, wokkivihanneksia, vähän soijaa ja chiliä+ muut mausteet. Itse käytän suolattomia mausteita ja lisään suolan erikseen. paitsi tähän kun laitoin soijaa. Kanan paistoin n 10g oliiviöljyssä)

Välipala: Maitorahka + mehukeitto + nyrkillinen cashew- pähkinöitä

Päivällinen: Sama kuin lounas

Iltapala: Mannisen suklaa pudding maitoon tehtynä + mangnesium ja vihreä tee.

Torstai.

Aamupala: Sama kuin Ke

välipala: Hera + omena

lounas: eilinen kanawokki (tein ison satsin :D)

Välipala: Maitorahka + ananas + pähkinät 30g

Päivällinen: Jauheliha tortillat (n 150g naudan paisti jauhelihaa, 2 tortilla lettua, perus salaatti kurkku yms höskät ja valmissalsaa pikkasen mauksi,)

Iltapala: Munakas 2 valkuaista 1 keltuainen

Perjantai:

Aamupala: sama

Välipala: Hera + banaani

Lounas: pestokanaa, riisiä ja uunikasviksia. (kanan fileet uuniin pestoa päälle ja vihannekset samaan vuokaan. Kanaa n 150g riisiä n 40g kasvisten päälle oliiviöljyä)

Välipala: Maitorahka + marjoja + ananasta + pähkinät

Päivällinen: sama kuin lounas

Iltapala: pudding munakas (1 keltuainen 2 valkuaista 1/2 dl puddin jauhetta tilkka maitoa. Kunnon sekoitus ja kaada kuumalle pannulle, missä on oliiviöljyä)

Lauantai ja Sunnuntai (samat ruoat niin kirjoitan samaan)

Aamupala: 1 real leipä päällä kalkkunaleike ja tomaattia + puddin maitoon tehtynä + vitamiinit

Välipala: Smoothie (250g maitorahkaa, Maitoa 1rkl puurohiutaleita, puolikas banaani, marjoja.)

Lounas: Lohta (päällä sitruunapippuria ja uuniin) + perunoita ja uunikasviksia

Välipala: Maitorahka + ananas + pähkinät

Päivällinen: Kana tomaattikatike (sokeriton) + täysjyvä spaghetti ja tomaattia + kurkkua

Iltapala: Kananmuna keitetty 2 valkuaista 1 keltuainen



Ja tottakai joka päivä paljon vettä! Viikonloppuisin annan itselleni luvan cokis zeroon jos mieli tekee, mutta katsotaan sitä sitten lähempänä ;)

Nyt otetaan itseämme niskasta kiinni ja aletaan fläskin polttoon!



4 kommenttia:

  1. Mun pitäis kans alkaa ottaa itteeni niskasta kiinni, ettei 20.1 alkava dieetti tuu ihan puskista.. vielä tänään meni eilisestä jääneitä nameja.. ehkä huomenna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mikä dietti sulla alkaa? :) Joo nyt tsempataan, ni ollaan kesällä kunnossa :D

      Poista
  2. Kuulostaapa hyvältä sinun uudenvuoden lupaus! :) Itsellä vähän samat suunnitelmat. Eiköhän tässä aleta kiristymään :)

    VastaaPoista