keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sairastuvalla

Nythän on taas käynyt niin et treenit on katkolla, tällä kertaa syynä flunssa! Jippii!!! huoh!

Sunnuntaina käytiin Kallen kanssa treenaamassa hauista ja ojentajaa. Tähän asti ollaan tykätty treenata vasta illalla, jotta kroppa on varmasti hereillä ;) Mut nyt muutaman kerran ollaan treenattu aamulla ennen töitä ja koulua ja se on tuntunut tosi hyvältä, ja vielä kaiken lisäks aamulla on paljon rauhallisempaa!!

Hei aamusta olo tuntui tosi väsyneeltä, mut ajattelin sen johtuvan siitä, kun aamulla ei ole tottunut rehkimään ;)  Lähdettiin salille, mut treenatessa tunsin ettei kaikki ole kunnossa kun puntit ei vaan nouse ja kaikki tuntuu ylivoimasen raskaalta, jopa treenijuoma maistui ihan hirveältä! Hauiksen sain tehtyä hyvin ja Sampo tuli vähän auttamaan kun tein pudotussarjoja loppuun et kyllä sain menemään perille, mut ojentajiin ei enään millään riittänyt energiaa. Päätin pumpata vähän verta lihakseen suhteellisen kevyillä painoilla ja painella kotiin lepäämään.

Salilta meille kotiin ei ole edes kilometriä, mut matka tuntui ihan lohduttoman pitkältä, askel painoi ainakin tonnin! Kotona vaan c- vitamiinia poskeen teevesi keittymään ja peiton alle. Ilta meni rauhallisissa merkeissä eli nukkuessa...  Maanantaina lähdin töihin ja puoleenpäivään jaksoin, sit oli pakko lähteä kotiin lepäämään. Pientä lämpöä, nokka tuhannen tukossa ja ääni kuin jollain ikijuopolla, nice!

Sillä tiellä ollaan edelleen, ajatuksena on et josko huomenna olisin kykeneväinen töihin ja kevyeen treeniin? Toivon tosiaan. Tuntuu et muutaman päivän aikana kaikki ne vähäisetkin lihakset on lähtenyt pois ja paino sen kuin tippuu. Ruoka ei maistu (varsinkaan lämpimänä) ja mä tosiaan hajoan tänne neljän seinän sisälle!!!

Netti tv koluttu läpi suomen surkeimpia kuskeja myöten, seuraavaks vuorossa treenivideoita ;) Toisaalta se on kyllä itsensä kiusaamista, mut ei sille mitään voi jos tahtoo treenaamaan... ja eikös se niin ole et jo pelkkä urheilun näkeminenkin aktivoi niitä lihaksia? ;)

Lukaisin ton äsken kirjoittamani tekstin läpi ja oli kyllä niin sekavaa et huhheijjaa :D mut näillä mennään ;)


Muutaman päivän ruoat kokattu :)

Joku hiippari takana ;)




Posti toi ruokaa, uutena makuna metsämarja se menee heti testiin :)

Kallen kehittyneet poskilihakset ;D


Nyt taas peiton alle lepäämään, josko huominen olis parempi päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti