torstai 14. helmikuuta 2013

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Mikäs muukaan kuin irvistys ;p Nää poset mä osaan!


Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille! :)

Tänään päivä on mennyt tosi nopeasti ensin töissä, sitten isoäitiä moikkaamassa ja lopuks salitreeniä pikkusiskon kanssa K&M:llä.

Salille oli tänään ystävänpäivän kunniaks lupa tuoda kaveri mukanaan ja puhuttiin charlotan kanssa et se lähtee mukaan kokeilemaan treenaamista. Tehtiin Takareisi pakara vatsa- treeni mun oman ohjelman mukaan. Alkulämmittelyksi tehtiin boksille hyppyjä n 15min. Niistä on tullut mulle ihan ykköslämmittelyliike!!! Koko  kroppa lämpee hyvin ja syke nousee. Tietää tehneensä ;) Tämän jälkeen sumoprässiä, reiden ojennusta istuen ja maaten, leveää smith kyykkyä, sjmvetoa, kahvakuulakyykkyä askelkyykkyä, kaikkia näitä nelisen sarjaa. Ja päälle vielä vatsat  Voin kertoa et HUH!

Charlotalla oli ihan mieletön asenne koko ajan, ei valittanut kertaakaan ja teki kaiken mitä käskettiin. Aivan loistava asenne, sisko on ylpeä! Kyllä siitä kans hyvä treenari tehrään ;)

Treenin jälkeet oltiin vähän väsynyttä likkaa molemmat, hyvä fiilis ja peppu kiittää! Sopiva puna poskilla, palarit huiviin ja suihkuun!   nii ja en kyllä oo noin paljon lyhyempi :D

Sitten vaan venyttelyt ja untenmaille! Uni tulee varmasti nopeasti ;)

P.S Sairastelun ja muutaman paikallaanolopäivän jälkeen treeni maistui niiiiiin hyvältä! NAM! ;)

Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti