perjantai 2. elokuuta 2013

I LOVE SKYR


Mä oon löytänyt uuden välipala rakkauteni skyrrin! Maitorahkaa on tullut vedettyä nyt niin monta purkkia milloin ananaksen ja milloin mehukeiton kanssa, et on ihanaa kun on tullut korvaavia tuotteita enemmän markkinoille :) Aikasemmin söin paljon puddingia välipalana, mut nyt tää skyr on vienyt mun sydämen!

Tuote maistuu taivaalliselta, sopivan makea tämän herkkusuun makuun, mutta sisältää kuitenkin hyvät määrät prodea ja sokerit ja hiilarit on melkomatalalla. Noita oon ehtinyt jo maistaa varmaan kaikki maut :D ja suosikit on jo löutynyt. 

Mustikka oli ehdottomasti huonoin, se oli tosi öklön makuista ja turhan makean äklöä.  :D
Kuningatar menee kyllä toisiks huonoimmaks, se muistuttaa hyvin paljon Mustikkaa, mut ei oo niin äklöä!
Persikka vadelma oli jo huomattavasti parempi, se oli raikas sekoitus marjoja ja lusikoinkin sen melko sukkelan parempiin suihin ;)
Mutta sitten ne parhaaat!!!

Tuo kuvassakin näkyvä passiohedelmä ja sitten parhaistakin parhain uuniomena <3 varsinkin tuo uuniomena on niin hyvää kaikkinen omenanpaloineen, et voisin syödä niitä joka ruoalla ;) Tänään viimeks söin yhden sellasen aamupalaksi, namsk!

Hintapolitiikasta sen verran, että halvimmalla lähtee mun tarkkailujen mukaan LIDLISTÄ 1,39 ja prismassa ja k- kaupoissa pyörii siinä 1,45-1,55 € paikkeilla. Onhan toi vähän kalliimpaan kun perska maitorahka, mut jos evääks ostaa maitorahkapurkin ja ananaspurkin, niin saman verran tulee maksamaan, oi mikä mainospuhe :D

Mitää rahaa en skyrriltä saa , tai mikä firma noita nyt valmistaakaan. Mainostan sitä omaksi ilokseni, josko lisämakuja rantautuisi Suomeen kun kysyntä kasvaa ;) 

Sitten treeneihin. 

Viimeviikko meni pitkälti aerobisten treenien muodossa, kun hoidin jumppatunnit yksin, mut tällä viikolla oon palannut punttipirkoksi. Sampoakin näin eilen ja kuulemma lisää ruokaa vaan suuhun (olen siis malttanut ottaa maltilla ruoanlisäilyt.... tai siis järjellä ;))

Pientä hötöä on tullut vatsan seudulle, mut paino pysynyt kurissa. Tänään vaaka näytti 58,2


Pakollinen irvistyskuva ennen jalkatreeniä!


Nyt nokka kohti työmaata, ADIOS!


p.s Testatkaa tota skyrriä , ja laittakaa kommenttia mikä oli oma lemppari :)


2 kommenttia:

  1. Uuniomena on ihan must! Vanilja ja mustikka saa lähinnä karvat pystyyn, yhh. Oletko mitä mieltä niistä uusista Pro proderahkoista, oletko maistanut? ja ylipäätään, mitä olet mieltä viikossa päivittäin puolen tunnin mittaisia reippaita lenkkejä tekevälle, onko vain turhaa syödä rahkaa?
    Miisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Miisa! En ole huomannut koko kommenttiasi, toivottavasti huomaat tämän vastauksen :) Pro rahkoja en ole maistanut, just viikko sitten ehdotin kallelle et maistetaako mut kalle ei halunnut koska siinä oli niin reilusti sokeria :D

      Rahkan tai proteiinin syöminen ei ole koskaan turhaa. Sillä ei ole merkitystä liikkuuko vai ei mutta omasta mielestäni ravinnolla on huomattavasti suurempi merkitys. Proteiinia tulisi löytyä joka ruoalta jossain muodossa. :)

      Poista