maanantai 10. maaliskuuta 2014

Uusi banneri

Olen pitkään suunnitellut uuden bannerin tekoa, koska eihän tää enään mikään netanjakallentreenit ole. Kalle ei koskaan ehdi/ jaksa kirjoittaa, joten jatkossa ihan vaan netan treenit. Osoitetta en vaihda, jotta kaikki halukkaat löytävät blogin jatkossakin. Halusin kuitenkin, että banneri kertoo enemmän blogin sisällöstä, siksi Kalle saa nyt jäädä pois kuvasta.

Selailin eilen koneen kätköjä ja sellasia hyviä treenikuvia oli tosi vähän. Peiliposeja en edes miettinyt :D jännä juttu? Kaikista parhaat kuvat ..tai siis laadukkaimmat kuvat on otettu joko studiossa tai tolla meidän uudella kameralla. Päädyin nyt tähän minäkä kuvat on viime dietiltä. Tosin en näytä enään tolta (harmi vaan) ni onko vähän tyhmä? Olisko kivempi et on tuoreempia kuvia?

Teinkin tossa aikani kuluksi muutaman ihan varteenotettavan vaihtoehdon, mikä olis paras?




En mä oikee oo mihinkää näihin tosi tyytyväinen, mutta pientä uudistusta kaipaan... hmmm

Tänään oli ihme päivä, sain raahattua itteni salille! Syynä salittomuuteen ei nyt ole ollut motivaation vaan ajan puute. Treeni maistui oikein hyvältä, paitsi että lihakset oli johonkin hävinnyt, tai sit se on toi valo :D





Pientä makkaraa vyötäröllä ja jalat.. niistä en sano mitään!




-Netta


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans tosta viimesestä banneri -vaihtoehdosta :) Vaikka ei tuossa nykyisessäkään vikaa ole, hyvältä näytät!

    VastaaPoista