torstai 28. marraskuuta 2013

Nyt on Netalla joulu!

Tää viikko on ollut varsinaista lahjojen availua! Sunnuntaina Kallen tuliaiset ja eilen tuli kaks pakettia, toinen toiselta työnantajalta ja toinen oli se NRJ paketti :) ... nii ja ostinhan mä vielä itelleni pienen kannustuslahjan, jotta pysyy pirteenä jos syysmasennus iskee ;)

Ihastuin tähän Bossin tuoksuun kerrtan reissulla kun oli testeri matkassa, ja kyllähän se hanipöööpööpööö muisti mistä tää muikeli tykkää ;)

Kaikennäkösiä salaisuuksia...en tiiä viitiskö paljastaa mitä sieltä tuli ;)


Eilen Keskustan Intersportissa pyörähtäessäni, mun oli pakko ostaa tällaset! Hirveen monella on nää (ainakin monessa blogissa vilkkuu sielä täälä) , joten eihän niitä vaan voinut jättää sinne kauppaan. Vielä kun pinkkiä oli vielä hyllyssä, niin ostopäätös oli varma.

Mä en oikee tiedä onks näistä hyötyä ja ostinkin nää vähän sillä fiiliksellä, et kokeillaa nyt onko hitti vai huti!. En vielä osaa oikeen sanoa et mitä mieltä oon näistä. Tai oikeastaan, osaan mä jotain sanoa: Ne on kivan väriset, tukevat jalassa ja lämmittää kivasti. En sitte tiedä mitä konkreettista hyötyä näistä on ja kokeilenkin ehkä hieman kriittisesti näitä. Eilen pidin näitä jalassa step- tunnilla ja nyt on ainakin pohkeet normaalia kipeemmät, en tedä johtuuko näistä?

No mutta kokeillaan ja katsotaan minkä tuomion nää söpöläiset saa :)

Mites lukijat? Onko kokemuksia? Sijoitinko rahat huonosti? :)

3 kommenttia:

  1. Sijoitit. Sun kannattaa nyt miettiä ihan itse, onko viisasta tehdä ostopäätös syyllä että: "No kun muillakin on tämmöset"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on ehkä syynsä, että moni muukin ostanut nämä... Muutaman käyttökerran jälkeen olen ainakin tyytyväinen,mutta täytyy vielä testailla :) Mutta onneksi sijoitus ei ollut mikään hirveän suuri ;)

      Poista
    2. Lähtökohtaisesti teit huonon päätöksen ostaessasi nämä "special"-sukat, koska sinulla ei ollut tietoa tai kokemusta sukista. Mutta hyvä jos ovat hyvät. :D

      Poista