maanantai 18. elokuuta 2014

Miten kesä meni?


 Miten tää aloittaminen voikin olla näin hankalaa? Pitkä aika edellisestä postauksesta, Asiaa liikaa, kirjoitustatsi on ihan hukassa!  Oon aloittanut tän postauksen varmaan jo neljä kertaa, mut aina tuntuu, että kirjoitus vaan hyppii, eikä etene lainkaan kronologisesti eteenpäin.

Mielessä välähtää: "Jospa mä vaan laittaisin pelkkiä kuvia?" mut se ei tunnu yhtään samalta. Kuvat kertoo kyllä enemmän, kuin tuhat sanaa, mutta jos sanojen avulla saa kuvailtua kesäntunnelmat reilusti yli tuhannella sanalla, nii kannattaa varmaa vielä KERRAN aloittaa kirjoitus alusta ja koittaa saada teksti ymmärrettävään muotoon....


Mä rakastan kesää. Aurinko, lämpö ja kaikki kesän tuoksut saa mut energiseksi. Kesällä ei tee yhtään pahaa herätä ennen kukonlaulua töihin tai lähteä työpäivän jälkeen kahden tunnin kävelylenkille kavereiden kanssa. Mä nautin siitä, että on valoisaa ja pyrinkin viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona keräten aurinkoenergiaa syksyä varten varastoon. 

Kesäisin mä en oikeen innostu sisällä treenaamisesta, vaan haluan mielummin urheilla ulkona. Kävelystä on tullut yksi lempiharrastuksistani ja tänä kesänä olen jätskihaasteen vauhdittamana kävellyt lähes joka paikkaan. Täytyy nyt erikseen kuitenkin sanoa, että ei se haaste nyt ihan nappiin oikeasti mennyt. Alku haaste meni hyvin, mutta sitten tuli tilanteita, ettei jätskiä tehnytkään mieli ja vastaavasti on tehnyt mieli syödä jäätelöä, vaikka kävely ei ole maistunut :D

Haaste siis vähän jäi, mutta kyllä sitä haasteesta jotain jäi käteen;  Tänä kesänä on askeleita kertynyt melkoiset määrät ja juuri tämä kävely on varmasti ollut pelastus, ettei vaaka ole heilahtanyt kesän aikana suuntaan eikä toiseen, vaikka herkkuja on tullut vedeltyä aika paljonkin!



Mutta miten se kesä nyt sitten menikään?

Omalla kohdallani kesä alkoi toukokuun lopussa valmistujaisjuhlilla. Juhlia vietin läheisimpien ystävien kanssa mökillä grillaillen, saunoen ja seurasta nauttien. Meillä oli teemabileet ja aiheena mikä muukaan, kuin jumppajumppajumppa!!


Eiks liikunnanohjaajat oo aina "vähän " ylipirteitä? :D



Itkuhan siinä tuli, kun mokomat oli menny ja ostanu lahjoja <3
p. s Kuva on jotenki lavastettu, koska eihän mulla nyt ystäaikaa mitää neljää juomaa oo ollu??? :D:D



Partyjen ruokia! namnamnam!

Kesän toinen kohokohta varmasti oli Juhannus, jonka vietimme tänä vuonna siskoni luona Joensuussa. 
Aikaa vietettiin poitsujen ehdoilla, mutta en mä kyllä mitään ryyppäämistä ja rellestämistä oliskaan kaivannut. Nautin enemmän kun sai leikkiä hörhötätskää ja hömpötellä pikkusten kanssa <3







 Heinäkuu oli ehkä kesän paras kuukausi. Kelit oli kohdillaan, ehti nähdä kavereita, herkutella, ostettiin koti ja kävin elämäni ensimmäisillä asuntomessuilla, unohtamatta kummipoikamme ristiäisiä. Paljon tapahtui ja paljon on kuvia, mutta yritin kerätä tähän sellaset kuvat mitä en vielä oo missään julkaissut.



Kuten kirjoitin. Tänä kesänä olen kävellyt muidenkin kesien edestä ja voisi melkein luulla, että rasva on palanut reisistä, mutta ehei selluliitti on ja pysyy (herkuilla ei tietenkään ole osaa eika arpaa tämän asian kanssa ;))




Muistan, kuinka lämmin oli tätä kuvaa ottaessa. Pojat ei ihan innostunut meidän potrettiajatukselle, mutta ihan kivahan tästä tuli ;D


Asuntomessujen peiliselfie. Pikkusisko rajautui pois, koska en ollutkaan niin hyvä valokuvaaja mitä luulin :D


Yhden kerran eksyttiin myös haulikolla ampumaan. Taidot (jos niitä on koskaan ollut) on vähän päässyt ruostumaan, mutta eihän sillä tuloksella ole niin väliä. EIPÄ!?!?!?! 


Kalle halus et otan selfien :D



Ristiäisissä niin muikeena.


Kuvia valitessa vastaan tuli niin ihania kuvia ja muistoja. Toivottavasti syksy on yhtä muistorikas <3


Nyt on aika palata takaisin treenimoodiin, jospa sitä tänään ihan salille lähtis? Onks kukaan rapakuntoista salikaveria vailla?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti