maanantai 4. elokuuta 2014

Berberi levenee

Kesälomaa takana nyt reilu viikko ja näin heti alkuun kerrottakoon, ettei ole liiemmin kyllä lomalta tuntunut. Hirvee stressi muutosta ja rempasta, koska kaikki ei ihan mennytkään ihan ku olin suunnitellut lisäksi rentoutumiseen ei vain yksin kertaisesti ole ollut liiemmin aikaa....Tai siltä se ainakin tuntuu. Tosin instagramtiliä ja otettuja kuvia kun katselee niin on sitä näköjään vähän ehtinyt näistä ilmoistakin nauttia.


Loma alkoi vahvasti. Mökkeilyä ystävien kanssa. Hyvää ruokaa ja mökkiolympialaiset!
Vesi oli lämmintä ja saunassakin viihdyttiin useampi tunti. Kiitos vaan emännälle ja isännälle <3


Mökiltä melkeimpä suoraan suunta kohti Saloa ja ihanan kummipoikamme ristiäisiä.
Automatka meni tulevaa remonttia miettiessä ja rahaarpaa rapsuttaessa. (voitin huimat 50€ jeij!)


Maanantaina peruslomailu sai kuitenkin jäädä. Kävimme viimeistelemässä asuntokaupat ja siitä suoraan remonttia tekemään. Viimeisen viikon aikana ei ole paljoa mitää muuta ehtinyt tekemään, kun repimään tapetteja, maalaamaan ja purkamaan muuttolaatikoita.... nii ja mättämään sitä ruokaa naamariin.

No eiköhän tämä työmaa ole viimeistään Jouluksi valmis niin voi sitten joululomalla ihan oikeasti lomailla ;)  .. no ei vitsivitsi, kyllä täälä jo aika valmiilta näyttää. listat vielä ja se olis siinä.







Olen tässä "lomaillessa" pohtinut näitä blogeja ja bloggaamista ylipäätänsä. Mun henkilökohtainen fitness-aikani taitaa olla taputeltu ja tulevaisuudessa tulen vain treenaamaan itseni iloksi. Tästä syystä tämä blogi jossain vaiheessa varmaankin poistuu ja jatkan vain sisustusblogin puolella, muuttaen sen hieman lifestyle- tyylisemmäksi. Eli siis enemmän arkea, vähemmän treeniä.. eiku?




Kuten kuvista ja otsikosta voi päätellä, peppu on vähän päässyt levähtämään ja selluliitit ei ainakaan mun shortsijalkoja imartele. Jotain muutosta tähän kolme suklaalevyä viikonsisään-diettiin on siis tulossa. Nähtäväksi kuitenkin jää, miten todellisuudessa käy.

No kesäkuntoa ei ihan saavutettu (eikä se tähtäimessäkään ollut), mutta jos vaikka syksyä kohden liikunta ja terveelliset elämäntavat alkaisi taas kiinnostaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti