lauantai 26. tammikuuta 2013

Kouluviikko

Viimeviikko meni tosiaan ihan lepäillessä, ja selkää parannellessa. Selkä alkaa olemaan jo suht hyvä, välillä se koittaa vähän kiukkuilla, mut ei se mitään enään estä! Onneks! Tässähän ehti jo vähän hermostua tähän paikallaan oloon ;)

Maanantaina olin  pois salitreeneistä, koska ajattelin pitää varmuuden vuoksi VIELÄ yhden lepopäivän ennen kovia treenejä. Koulussa olikin mun onneksi soveltavaa liikuntaa ja oikeastaan kaikkea pyörätuolilla tehtäviä juttuja, joten se oli mulle enemmän kuin passeli! Selkä ei saanut rasitusta :) 

Soveltavan liikunnan tunnilla mun silmät avautu totaalisesti. En oo tiennyt et kehitysvammaisilla ja liikuntarajoitteisilla on noin paljon erilaisia mahdollisuuksia liikkumiseen. Toi päivä oli yks parhaimmista päivistä koulussa ja musta oli mieletöntä päästä kokeilemaan kaikkea tota mitä kokeiltiin.


Loppuviikko meni koulussa nopeasti meillä oli uintia, anatomiaa, jumppaohjauksia, tanssia. Kaikkea kivaa!! MUT onneks se on taas muutamaks viikoks ohi :D musta ei oo oikein koululaiseks, vaikka koulu onkin näin käytännönläheistä :)

Mitä tän viikon treeneihin tulee niin ne on mennyt hyvin. Tiistaina rintaa ja olkapäitä keskiviikkona hauista ja ojentajaa eilen Etureidet ja pohkeet Kirjovaaran Sampon kanssa AUTS! (tänään ties kyllä et jotain on tehty!!) Koskaan ei oo ollu tollanen tunne ja polte!

Tänään ja huomenna on vielä treenipäivät ja sitten tää viikko on pulkassa. :)

Nyt on niin hyvä fiilis ja motivaatio treenaamiseen loistava! täytyy toivoa et paikat kestää eikä tollasia pausseja tarvis pitää! :)

Netta





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti