tiistai 15. tammikuuta 2013

Muutos kuvina

Nonnii, nyt päästään asian ytimeen taas pitkästä aikaa. Koko joulun ja uudenvuoden aika tuli tehtyä niska limassa töitä ja viimeisteltyä puuttuvia koulutehtäviä, joten aika oli todella kortilla, treeneistä ei kuitenkaan tingitty.

Jos mietitään sitä mistä lähdettiin loppukesästä ja otetaan tähän vuoden alkuun vertailua, niin painoa on tullut noin 4-5kg lisää, joka ei sisällä hirveästi rasvaa. Oikeastaan saatan olla jopa hieman tiivistynyt siitä mistä lähdettiin. Uudenvuoden tavotteesta jäätiin muutama kilo, joten kirimistä nyt keväällä on tehtävä, ja sen takia ruokaakin lisättiin ihan mukavasti.


























Siinä kesä-heinäkuun tienoilta kuvia. Kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa joten en nyt lähde tästä analysoimaan sen enempää, katsokaa ja ihmetelkää.
























Ja tässä tämänhetkistä kuntoa, pahoittelen ettei kuvaaja saanut täysin samoilta etäisyyksiltä, että vertailu olis helpompaa, mutta näillä mennää!

Nyt ollaan lunastettu kilpailulisenssit ja laitettu kilpailijasopimukset postiin. Sen koommin tietämättä milloinkahan ne kilpailut mahtaa olla, tai missä ne mahdollisesti sitten järjestetään. Tietoja odotellessa, ehkä nämä tiedot kiinnostaa enemmän valmentajaa kuin itseä. Teen vaan orjan lailla työtä käskettyä, niin hyvä tulee!



Tänään oli rinta-treeni pudotus sarjoilla Samulin kanssa, ja juuri koskaan en oo saanu rintaa niin täyteen ku tänään. Oikeastaan kahen sarjan jälkeen tunto oli poissa, mutta kyllä niitä toistoja silti sieltä saa puserrettua.
Valmentajalta sai positiivista palautetta treenistä ja siitä on hyvä jatkaa.

 
Videota tän päivän treenistä.

Iloinen kofeiinipitoisen latarin juoja :)

Palataan!

-Kalle



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti