sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Viikkopäivitystä

Ollaan saatu muutama uus lukija mukaan seuraamaan meidän blogia! Jee! Tervettuloa mukaan :)

Viikonloput on mukavia siitä kun päästään varmasti treenaamaan yhdessä ja tsemppaamaan toinen toistamme. Perjantaina oli hauis- ojentaja treeni kiertotyylisesti, eli kolme hauisliikettä putkeen ja sitte tauko ja se x3 ja päälle sama juttu ojentajien kanssa. Saatiin molemmat hyvä treeni aikaseks ja itellä ainakin painoja sai laittaa vähän lisää ;)























Ensin hauista tangolla seisten. Yleensä teen taljassa seisten, mut tästä tulikin yks mun lemppariliikkeistä! Niin hyvä tuntuma että! ;) Huomatkaa myös meidän uudet paidat, ollaa nyt ihan tiimi! Sovittiin kylläkin Kallen kanssa et nyt ei ostettais uusia vaatteita eikä muutakaan välttämätötä. MUTTA Gazozilla oli noi paidat -50% ni ei siitä tarjouksesta voi kieltäytyä, eikä se väärin oo ostaa jotai kivaa jotta treeni kulkee, eihän ? ;) p.s ja tietysti mulle pinkkiä...

























Ja päälle hauista taljassa scott-penkin kanssa ja viimisenä käsipainojen kanssa. Painoilla ei tässä treenissä juhlittu, mut ei ne painot vaan se tunne lihaksessa! Olin aivan poikki. Mites noi hyvin kehittyneet poskilihakset? ...ne on ihan pumpissa :D

Kalle lepäilee :)
Sitte päälle vielä ojentajia:





























Tää blogger laittelee kuvia miten sattuu, mut ekaks ranskalaista , sitte dippiä ja viimisenä taljaojennusta :)
























Perjantaina mun selkä alko vähän kiukuttelemaan. Aluks ajattelin et se on  normaalia treenin jälkeistä lihassärkyä, ku Sampon kans tehtii niin kova treeni. Selkää särkee vieläkin ja vähän ärsyttääkin ku pitää tollee alkaa temppuilemaan, mut eiköhän se siitä tervehdy! hope so! :)

Myös nämä lähti mukaan gazozilta :)


Lauantaina oli välipäivä treenien suhteen ja oli luvassa illanviettoa kavereiden kanssa. Vähän ruokaa ja päälle keilausta ja yhdessä oloa! :)

 Tänään vielä jalkajumppaa! Hyvää Sunnuntaita kaikille :) Vi ses!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti