keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi 2013!!!

Nyt on Uuden vuoden juhlinnat takana päin ja katseet suunnattu kohti syksyn kisoja. Toki tässä on vielä pitkä matka edessä, mutta päämäärä ja tavoite on asetettu!

Uuden vuoden aatto meni erilaila kun aikaisempina vuosina. Aattona Kalle oli töissä klo 18, joten ei siinä ihan hirveesti ehtinyt mitään ihmeempää toteuttaa. Kallen töiden jälkeen lähettiin viettämään vähän kahden keskistä laatuaikaa ja viettämään kihlajaispäivää hyvän ruoan merkeissä. Normaalista poiketen, päätettiin syödä kunnon herkkuruokaa ja vähän jälkkäriä päälle!




























Syömisen jälkeen tultiin kotiin ja ystävä pariskunta tuli meille pelailemaan lautapelejä ja vähän herkuttelemaan ja juhlimaan uutta vuotta. Juhlinta ei kuitenkaan jatkunut ihan kauhean pitkään, kun meillä oli aamulla aikainen lähtö kohti Tallinnaa. Vaikka illalla suunniteltiin tarkkaan monelta lähdetään ja millä mennään ni eihän se nyt sitten mennytkään kun strömsöössä! Ensinnäkin ajokeli oli surkea ja toiseks lähettiin kotoa vasta 7.55 kun laiva lähti 9:15. Eli voitte kuvitella ehdittiinkö ajaa Lahdesta Helsinkiin vai ei! No oltiin terminaalissa 9:05, mut eihän meitä enää laskettu mukaan, joten 70€ lisää maksettavaa ja eikun osottamaan seuraavaa laivaa... huoh! no ens kerralla ollaan viisaampia ja lähdetään pikkasen aikaisemmin!



























Terminaalissa aamukahvia ja teetä + maitorahkaa

Vaikka tulikin vähän mutkia matkaan, jäi reissusta silti positiivinen maku! ;)


Pikku hiljaa alkaa mun loma olla lusittu ja huomenna paluu arkeen ja töiden pariin. Lomalla olen hyvin ehtinyt rentoutumaan ja akut täyteen ladattuna on hyvä lähteä kohti tämän vuoden haasteita, ja syksyä!

Uuden vuoden aattona unohdin tehdä uuden vuoden lupauksen, mut tein sen eilen vähän jälkikäteen :D

Lupaan tehdä parhaani, jotta tästä vuodesta tulee ikimuistoinen. Nautin joka hetkestä. Ja mitä treeneihin tulee pyrin tekemään treenit 110% AINA. ja ennenkaikkea keskityn enemmän siihen mitä teen!

Tän päivän ruoista otan kuvia ja huomenna luvassa pävitystä ravinnosta ja siitä mitä mun ruokavalio sisältää tällähetkellä.

p.s Blogiamme lukee satoja ihmisiä päivässä, mutta vain harva on liittynyt lukijaksemme konkreettisesti. Olisi kiva tietää ketkä tätä lueskelee,onko muillakin kisat tavoitteena? tai laihduttaminen ja kiinteytys? Kommenttejakin saa jättää :)

Hyvää Uutta vuotta kaikille lukijoille ja tukijoille!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti