torstai 10. tammikuuta 2013

Nopea päivitys

Yksi sana joka kuvaa viimeistä seitsemää päivää on kiire!!! Palasin lomalta kolmaspäivä ja siitä lähtien on  kalenteri ollut aivan täys. Ihmiset on näköjään tehnyt hirveästi uudenvuodenlupauksia, kun kaikki jumppatunnit on niin täysiä ja kiinnostus kuntosali- ja ravinto-ohjeistukseen on suuri! No onneks on töitä mitä tehdä, koska tässä harrastuksessa joutuu tosiaan venyttämään senttiä! Varsinkin kun meitä on kaks samassa taloudessa.

Sunnuntaina kävin treenaamassa toisen bodyfitness typyn kanssa reisiä, ja huh mikä polte! Loisto treeni, loisto seurassa, ja hyvä tsemppi oli päällä. ;)

Hirveen kalpee naama mulla :D
Aikasemmin viikolla harjoteltiin Nean kanssa poseeraamista ja tässä vielä kuvamateriaalia siitä :)

Vähän on ollut ongelmia selän avaamisen kanssa ja on edelleen... ja mites noi kädet?!
Tiistaina kävin hierojalla ja otettiin selkä ja takareidet kunnolla auki, kun sielä on ollut VÄHÄN jumia havaittavissa... Eilen tehtiin Kirjovaaran Sampon kanssa aivan mahtava selkä treeni, ja tunne on tänään ollut sen mukanen ;)  Ja Sampon kanssa varmasti treenataan myös jatkossakin. Sain hyvää palautetta asenteesta ja treenimotivaatiosta ja siitähän tässä kaikessa on kyse, asenne ratkaisee! Eilinen treeni sisäls tosi paljon pudotussarjoja ja itse kun en oo niitä hirveesti harrastanu ni oli mukavaa vaihtelua ja sai paljon uusia vinkkejä. Lopuks vielä katottiin kuntoa Samulin ja Sampon kanssa ja palaute oli hyvää, tosin selkä vois aueta vieläkin enemmän, mut aikaa on vielä ;)

Tänään olis vielä luvassa peppujumppaa ja illalla herkkuhetki <3 nam!



Netta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti