perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ansaitut vapaat

Työviikko takana ja kolme ansaittua vapaapäivää tiedossa! Aivan mahtavaa :)

Tänään luvassa yhteistreeniä Kallen kanssa, tai siis melkeinhän se on sääntö kuin poikkeus et treenataan yhdessä mut silti :D Itsellä on luvassa viikon lempparitreeni takareisi- pakara. (eli kiinteytystä kiinteytystä!!!). Treenin päälle vähän asentoja ja t-kävelyä. Kävelyssä oon kyllä niin keltanokka vielä et sitä kannattaakin treenata. Onneks sunnuntaina on tulossa treenit siihen liittyen :)  mulla on vaan pieni korkkariongelma kun mun ainoot korkkarit on maksimissaan 5 cm korkeat ja kisakenkiä en oo vielä saanut tilattua... :D noh... eiköhän tämä ongelma ratkea.

Lauantaina on luvassa aamuaerot ja treenit ja siitä suuntaankin kohti Hyvinkäätä: shoppailua ja illanviettoa tyttöporukalla, ihana päästä vähän rentoutumaan hyvässä seurassa :) Tosin penniä on joutunut viimeaikoina venyttämään melkoisen paljon et saattaapi olla et fiilistelen muiden ostoksilla :D mut päasia et rentoutuu ;)

Eilinen työlaukku pakattuna. Sen siitä saa ku unohtaa laittaa kylmälaukun jääpussit pakkaseen. Huoneenlämpönen maitorahka NAM! :D


Aamutreeni done! edessä vielä salitreenit :)

Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi!!! ainakin toistaiseksi ;)

Sitten ahh niin ihania koulutehtäviä!!!

Hyvää viikonloppua!

Netta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti