tiistai 26. maaliskuuta 2013

Viikonloppua

Viikonloppu ohi ja taas työviikko käynnissä, onneks kohta on pääsiäinen niin pääsee muutamaks päiväks kunnolla rentoutumaan ja en muuten aio ajatella työtä ja koulua ollenkaan. Keskityn treeneihin , ystäviin ja tottakai Kalleen :)

Lauantaina aamupäivästä lähdin yhen bikinifitnes tipun kanssa ajelemaan kohti Hyvinkäätä (on muuten aikas hyvässä kunnossa ;) varokaas vaan kisaajat!) Päivä vietettiin kauppakeskus Willassa shoppaillen ja rentoutuen. Aika hyvä ostospaikka, vaikka tällä kertaa ei kauheesti tullutkaan shoppailtua :). Siitä kurvattiin Tiinalle illanviettoon. Oli kivaa ja ihanaa pitkästä aikaa istua iltaa tyttöporukalla. Illalla tai oikeastaan yöllä ajettiin sarin kanssa takaisin lahteen, jotta aamulla jaksaa lähteä aamulenkille.

Ruokatauko


Sunnuntaina oli vuorossa siis aamuintervallia, t-kävelytreeniä ja anatomisia sekä treeni. Alkuviikon treenit ei ole mennyt ihan nappiin, aina jotain jäi hampaan koloon. Treenin jälkeen oli usein ajatus: "ehkä olisin jaksanut vielä vähän lisää.." Näissä treeneissä annoin itsestäni vain sen 90% irti. Jälkeenpäin harmitti, mutta ymmärrän myös et aina ei voi kulkea hyvin. Lauantaina ja sunnuntaina sain tehtyä ihan loistavat treenit, varsinkin sunnuntaina! Päätin et nyt rokataan täysillä ja armoa ei anneta! Ja ei tosiaan annettu, treenin loppupuolella askelkyykkyhypyissä vuodatettiin niin hikeä kuin kyyneleitä tuntu niin pahalta, mut samalla niin hemmetin hyvältä, sairastako? ehkä vähän ;) mut nyt onnistuin treenissä, eikä jäänyt fiilistä et "vielä olis voinut vähän tehdä". Hyvä minä!

Mitä kävelyihin tulee niin TREENIÄ TREENIÄ TREENIÄ! Pelkkä korkokengillä kävelykin on tällaselle tennaritytölle hyvinkin hankalaa, saati sitten kun yrittää hymyillä samalla. Lopputulos on "kaunis" irvistys :D. Mutta tässä on onneksi hetki aikaa treenailla :) Anatomiset alkaa jo pikkuhiljaa näyttä joltain, mutta niistä puuttuu se rentous!

Sunnuntai putille lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti