tiistai 19. maaliskuuta 2013

Viikko kuvina

Ensimmäinen viikko diettiä takana ja (onneksi) monta vielä edessä. :D Viime viikko kului nopeasti totutellessa uuteen ruokavalioon ja treeneihin (vaikka eihän niitä muutoksia nyt niin hirveästi tullutkaan). Viidet salitreenit, kolmet aamuaerobiset ja vielä jumpat päälle, tsadaa ne oli siinä!  Sunnuntain aamuaerobisesta on vähän videomateriaalia, laitan sen tänne kunhan vaan kerkiän!

 Paino tuli hyvin alas, itse jopa vähän yllätyin kuinka paljon voi viikossa tippua?!!? Mutta näin dietin alussa se on ilmeisestikin ihan normaalia? :)



Pientä poseeraamista lenkin jälkeen, tosi fressi kuva! ;) Onhan tota fläsää vielä, mut onneks se ei oo tullut jäädäkseen, pikkuhiljaa poistuu kropasta.... Asentoja ja kävelyä pääsee kunnolla treenaamaan sunnuntaina valmentajan kanssa :) jes!

Perus irvistys. Työpaikka sponssas vähän uusia työvaatteita, toi huppari on niin superkiva....pipon ehdin jo hukata jonnekin :D oon niin sählä!

Jumpan jälkeen "nätti hymy" :D sitä pitää treenata!



Sunnuntaina oli Papan synttärit, juhlistettiin niitä Hollolassa. Aluks vähän stressasin siitä et miten ihmiset suhtautuu siihen et mulla on omat eväät, enkä syö tarjolla olevaa ruokaa. Mutta suotta murehdin, kaikki ymmärs et miks mä teen niin :) Ruokapöydässä innostuttiin jopa ottamaan oikein kuvia mun "huvittavasta" annoksesta :D heh! Mut kuulemma mun ruoka näytti ihan normaalilta ruoalta  OIKEESTI???? :D onhan se sentään kanaa, riisiä ja vihanneksia.... no saipahan naurut! ;) Ehkä ihmisten päähän on vaan pinttynyt ajatus et dietillä kuin dietillä ei saa syödä ja jos syö niin sen on oltava jotain vähäkalorista pussikeittoa!


Ihana auringonpaiste <3 

Käyn viikottain ostamassa mun isoäidille ruoat, kun hän ei siihen enää oikeen pysty. Tällä viikolla oli hyvinkin helppoa poimia karkit, keksit ja pullat hyllystä, kun ei edes tehnyt mieli (viimeviikolla oli katsokaas hyvä tankkaus ;)) , mut myöhemmin ei välttämättä oo niin helppoa, saa nährä!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin 

Vi ses! :)





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti