perjantai 25. lokakuuta 2013

Kuulumisia

Tällä viikolla treeneissä on menossa "rest pause"- viikko, eli perusliikkeitä 6-10 sarjaa lyhyillä 10s palautuksilla. Tämä treeni tyyli sopii mulle melkeimpä paremmin, kun "normaali" viikko (8-12 toistoa n 1min palautuksella). Rest pause on mukavan intensiivinen, eikä treeni mene hengailuksi, lisäksi tuntuma lihaksessa on aika mehevä!

Maanantaina treenailin hauista ja ojentajaa, tiistaina takareittä ja pakaraa ja keskiiikkona rintaa ja olkapäätä. Tällä viikolla vielä kaksi treeniä jäljellä :) Uusi treeniohjelma on tosi kiva, vaikka liikkeet on pääsääntöisesti perusliikkeitä on mukaan saatu mahdutettua muutama täysin uusikin liike, ne tuovat treeniin taas uutta potkua. Ainot ongelma tällähetkellä on mun alaselkä. Se aina välillä vihoittelee (kuten olenkin joskus kirjoitellut) ja jotkut liikkeet kerää ikävästi painetta juurikin alaselkään. Tällaisia liikkeitä on esim smith kyyky (oli se sitten leveä tai kapea sekä suorinjaloin maastaveto). Olen perehtynyt molempien liikkeiden tekniikoihin parikin kertaa ja olen vielä valmentajaltakin varmistanut, että liike menee oikein. Ja kuulemma meneekin, mutta joku siinä mättää.



Onko muilla samanlaisia ongelmia? 

Tiistain jalkatreenissä "hieman" hiki ;)

Keskiviikko aamun jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Joensuuta Kallen ja mun isän kanssa. Iltapäivästä oltiin perillä ja pojat jo malttamattomana odotti hörhö tätiä ja setää leikkikaveriksi :) Pojat on jo hirveästi oppinut kaikkea uutta, Kasper on kova juttelemaan ja Rasmus liikkumaan.























Torstaina käytiin tutustumassa Joensuun shoppailumahdollisuuksiin, ja löysinkin aika kivan asun VILA:sta ja maksoikin yhteensä vain reilu 50€. Shoppailun jälkeen käytiin Amarillossa kröhömmmm Big Burgereilla, aikas hyvää ;) Vatsa oli tosin loppuillan sitten ihan täynnä ja kipeä, mutta pieni iltalenkki vähän auttoi ongelmassa.






















lenkkeilyä...

Matkalukemiseksi ostin uusimman Muscle & Fitness- lehden, lehdessä oli muutama vinkki lupaamaani peppu -postaukseen, joten sitä odotellessa ;)











2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan samaa alaselkävaivaa! Samoissa liikkeissäkin vielä näköjään kun sulla, ja lisäksi jalkaprässissä välillä jos teen tosi isoilla painoilla niin lyö heti paineen alaselkään. Eikä oo selvinnyt vielä mikä siinä on, vaikka tekniikat pitäis olla kyllä ihan kunnossa. :( Akupunktiossa kävin kerran ja se helpotti hetkeksi mutta sit vaiva palasi! Suoraan sanottuna aivan perseestä tää alaselkäkipu kun joutuu himmailemaan tietyissä liikkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä turhauttavaa, ku jalat jaksais ja liikkeet on niin hyviä!.... paitsi näköjään mulle :D

      Poista