perjantai 11. lokakuuta 2013

Treeni kulkee taas

Viimeksi kirjoitinkin siitä, kuinka treeni on ollut niin pirun takkuista tässä jo "vähän" pidemmän aikaa. Vaikka vihaankin sitä, kun ihmiset joka toisessa blogipäivityksessään jaksaa mainostaa "maailman parhaita treenejään" on munkin pakko liittyä heihin ja todeta että tällä viikolla on kulkenut kyllä niin pirun hyvin, että melkein pelottaa :D

Luulen että viime postaukseni vaikutti aika paljonkin tämän viikon tuloksiin. Se kun myöntää rehellisesti itselleen (tai siis kaikille, kun nettiin julkisesti kirjoittelen), että on totaalisesti epäonnistunut, on paljon paremmat mahdollisuudet aloittaa alusta. Mielestäni tämä koskee ihan mitä tahansa asiaa.

Nyt puhaltelee syksyn kunniaksi vähän uudet tuulet. Olin muutama viikko sitten yhteydessä Johannaan ja aloitellaan taas tässä jonkin näköinen valmentaja- valmennettava- suhde.. Tänään katsottiin vähän fysiikkaa läpi ja keskusteltiin siitä missä mennään. Jännitin meidän tapaamista koko viikon, koska tiedän ettei fysiikkani ole mennyt ainakaan eteenpäin kolmen kuukauden aikana....tai no housut jalassa on ihan ok, mut näkisittepä kun vedän pelkät stringit jalkaan :D kröhöm vaan, säästän teidät tälläkertaa kuvamateriaalilta ;)

Palaute oli kuitenkin että onhan se alakroppa raskaampi kuin yläkroppa, mutta lihaksikkaat, varsinkin etureisi on ottanut olemattomista treeneistä jotain itseensä. Selkä on leventynyt ja olkapäihin tarvii lisää tavaraa. Selvä! näillä mennään. Nyt odotellaan vain uutta patinkasvatusohjelmaa :)

Ei muuta, kuin viikonlopun viettoon (siis leffaa ja jotain herkkuja ;)) Oon NIIN ansainnut ne!

Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti