tiistai 30. lokakuuta 2012

Huippumalli haussa!

No ei  ihan huippumalli, mut elämäni ensimmäinen muotinäytös olis tiedossa ens kuussa ja oon kyllä niin innoissani että! On tosi siistiä lähteä tekemään tollasta mitä ei oo koskaan kokeillukkaan ja jos ton myötä tulis samanlaisia keikkoja lisää ni sehän olis enemmän ku hyvä vaan :)

Tänään kävin aamusta, (tai melkeinhän se oli jo aamupäivää) salilla tekemässä RINTA- OLKAPÄÄ treenin ja kyllä taas huomas, et palauttava viikko oli takana, kulki ihan pirun hyvin ja jaksaminen olis ollu 120% ilman latausjuomiaki! Jäätävä polte jo ensimmäisten liikkeiden jälkeen ja lihakset oli kyllä taas mukavassa pumpissa. Kuvia ei nyt oo saatavilla kun olin yksin treenailemassa, mut ehkä loppuviikosta sitte :)

Kuva viime viikon palauttavasta treenistä , jolloin vaan pumpattiin verta lihakseen ja naatiskeltiin...

Tänään kävin lisäksi vähän huollattamassa itseäni hierojalla ja se joka sanoo, et hierojalla rentoutuu ni hänellä on sitte asiat enemmän ku hyvin! Kyllä sielä tänäänkin vaan irvisteltiin ja oltiin vedet silmissä melkeimpä koko 90min. Pahimmat oli pohkeet, penikat, etureidet, takareidet ja olkapäät ja oikeastaan kaikki paikat jos näin jälkeempään alkaa luettelemaan...mut hieroja oli hyvä ja sai kyllä avattua näinkin jumissa olevan kropan. Kävin siis hierotuttamassa itseni Pajulahdessa opiskelijahierojalla kun sielä on tosi edulliset hinnat, varsinkin meille pajulahdessa opiskeleville 15€/90min kannattaa tosiaan käyttää etu hyväksi!


perjantain överi herkkuhetki!















Nyt taas tekemään mun lempiasiaa, syömään ;)


-Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti