maanantai 22. lokakuuta 2012

Treeni jatkuu

Nyt on palauteltu ohi ja lihashuoltoa tehty viikon verran. Hierojalla tuli käytyä ja oli muuten mahtavaa, veri alko kiertää taas kunnolla koko kropassa, huonona puolena oli kyllä parin seuraavan päivän lihassärky, mutta ainaki paikat aukes! Hierojalla pitäis ehkä käydä vähän useammin mitä tähän mennessä on tullu käytyä, ei tarvis maata vedet silmissä, kun sellaset jumit on päällä..

Nyt alko uus treenijakso ja tänään kävin vääntämässä rintaa.  Treeni meni hyvin perille ja sain taas hienoja sarjoja tehtyä, vois melkein puhua uusista ennätyksistä! Varmistaja olis ollu ihan jees, mutta sali oli melko tyhjä, jotenka täyty tyytyä smith-koneessa tekoon, ettei jää puristuksiin.

Treenin jälkeen maistuki ruoka, vaikka eilistä olikin, nyt täytyis alkaa vielä pikkusen kasvattamaan ruoka-annosten kokoja, mitäköhän siitä tulee ku tälläki hetkellä jo aika reiluja satseja tulee vedettyä.. Mut ei muutaku ahdetaan sisuksii!

Tällä viikolla lisäilen varmast muutaman päivityksen tänne kuvien kera, kunhan saan jonku kuvaajan napattua salille/salilta!

Palataan, -Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti