perjantai 19. lokakuuta 2012

Kallen tervehdys

Viimeinkin sain aikaa koululta kirjotella tännevähän itsestäni ja mitä on tullu aikasemmin tehtyä:
 Muutama vuosi sitten olin kovasti sitä mieltä että lähden sotilasuralle, ja puolustusvoimissa reilun puolitoista vuotta olinkin töissä. Sieltä sitten ajauduin takasin "kotikaupunkiin" Lahteen ammattikorkeakouluun. Ala on mediatekniikka ja jonkinsortin insinööriksi pitäisi valmistua muutaman vuoden päästä.

Aamumörssit.
Kisoihin innostus tuli aika pitkälti Netan ja sen kaverin kautta kun kuulin athletic fitneksestä (eli tosiasiassa pelotti että Netalle tulis isompi haba ku itelle ) ;) Aikasemmin oon treenannu pitkälti kestävyyslajeissa, lukioaikoina sulkapalloa ja myöhemmin sitte vapaaottelua. Sitten halusin ottaa pienen "massakauden" ja siirryttiin salitreeneihin. Oikeastaan viime syksynä alko säännöllinen salilla käynti, ensin muutamalla kerralla viikossa. Nykyään salilla käydään viidesti viikossa, ja treenit on muuttunu vähän totisemmiksi kun on selkeä tavoitekin.


     
Pari kuukautta vanhaa etureisi treeniä.








  Viime viikolla vedettiin kroppa niin hapoille, että tällä viikolla on palauttavaa treeniä, joten hurjia treenikuvia en tän viikon aikana tule lisäilemään, mutta jatkossa niitä tulee kun sieniä sateella, että pysyy itse mukana kehityksen seuraamisessa.

Eipä mulla ihmeempiä vielä, mutta palataan!

-Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti