sunnuntai 21. lokakuuta 2012

vähän päivitystä

Tällä viikolla olikin sitte lähijakso pajulahdessa ja nyt on opittu taas hirveesti kaikkea uutta, varsinkin anatomiaa! (se vaan on niin mahrottoman mielenkiintoista miten tää meidän kroppa toimii!!). Meillä oli myös musiikkiliikuntaa :D ... tota vaikka tässä nyt on tullu ohjailtua jo muutaman vuoden ajan ni kyllä toi "VII, KUU, SEE KAA!" menee niin yli hilseen että! Mut oli hienoa huomata, miten VARSINKIN pojat hoiti ohjaukset, (hyvä te!).

Perjantaina kävin tekemässä Samulin kanssa vähän jalkajumppaa Kuntokeskus K&M:llä ja voin kertoa, että hapotti! Laitteisiin latailtiin sellasia painoja mitä en olis koskaa luullut nostavani, mut niin vaan taas selvittiin hengissä... ainaki melkein ;) Jalat on tällähetkellä juurikin sen tuntuiset, et jotain uutta ärsykettä on lihaksille annettu, mut sehän on vaan hyvä! Ihana tunne ku lihakset on kipeet, tietääpähän tehneensä!

Ensviikolla onkin sitte "palauttavaviikko". Tai ei se nyt niin palauttava ole. Jumppia jumpan perään olis ohjattavana koko ens viikko, niin salitreenit jätetään nyt vähän vähemmälle. Mut ei se haittaa, vaikka viikko oliski vähän rankempi kun tietää että viikonloppuna on luvassa HERKKUHETKI! NAM!

 tehtii illalla vielä vähän leukoja, Kallella leukasaldo oli tosin vähän isompi ku mulla! :D


Salille lähdssä

Keskiviikon selkätreenistä



















Sitten vaa tekemään mun tän hetkistä lemppariruokaa, kanaa (kookosljyssä) parsakaalia ja riisiä!

Heippa!

-Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti