keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Paikoillanne, valmiit, hep!

Noniin nyt se sitten lopulta tapahtui aloitamme blogin kirjoittamisen. Päälimmäisenä syynä on kirjoittaa itseämme varten ns."päiväkirjaa" treeneistä ja elämästä ylipäätänsä kohti ensi syksyn kisoja,jos joku saa tätä lukemalla liikunta/fitness-kärpäsen ni se on aina plussaa!


Kalle kirjotelkoot kun koulultaan ehtii, mut kerron vähän et mistä tää into treeniin itellä lähti.

Tällä hetkellä opiskelen Pajulahdessa oppisopimuksella, opiskelua itsessään on tosi vähän lähijaksoja n 5 viikon välein ja muuten sit vietän työpäivät Nastolan terveysliikunnalla ohjaten erilaisia jumppia. Vapaa- aika menee enemmän tai vähemmän urheillessa yleensä salilla Kallen kanssa äheltäessä.

Kuntosalilla olen käynyt jo parin vuoden ajan, mut se oli sellasta perus naisten salitreeniä, eli nykyään vihaamaani MUKAVUUSALUEELLA liikkumista, jossa ei vahingossakaan tule hiki! Syksyllä Kalle raahas mut salille ja innostus oli kova mutta huomattuani, että minulla olikin yllättävän huono lihaskunto niin....riita ja kiukutteluhan siitä alkoi :D Mutta pikkuhiljaa aloin treenaamaan vähän "kovempaa" ja kiinnostus kunnon rääkkitreeniin syttyi. (en myönnä mut saatto olla kallen ansiota! ;))

Heinäkuussa 2012 otin yhteyttä Kuntokeskus K&M:ään ja sain sovittua yhteisen rääkkitreenin, ruokavalion  ja treeni ohjelman suunnitteluajan. Ja siitä se ajatus pikkuhiljaa lähti liikkeelle. Muutaman kuukauden mietittyäni ajatus Fitness- kisoista kiinnosti enemmän ja enemmän ja valmentajan kanssa juteltuani tulimme tulokseen, että syksyllä 2013 kisataan alle 23- vuotiaiden body fitness kisoissa. Ja tällä tiellä nyt sitten ollaan!

siinä on vähän kuvaa mitä kahdessa kuukaudessa on tapahtunut :)

salille menossa.


Näillä fiiliksillä kohti ens syksyä, tää lähtee tekemää selkä- vatsat treenin!

HYVÄÄ LOPPUVIIKKOA :)


-Netta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti