sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Herkkuja ja treeniä

Noniin syyslomaviikko alkaa olemaan takana päin, tosin meillä se ei kyllä ollu lähelläkään lomaa! ...no me lomaillaan sit jouluna tänki viikon edestä. ;)

Perjantaina vedettiin kunnon herkkuhetki överit, ja vatsa oli turvoksissa seuraavanki päivän :D
Käytiin ensin mäkkärissä vetämässä mörssit ja sen jälkee haettiin sipsiä ja karkkia, mutta kaikkea ei saanu ahdettua, kun vatsakivut iski kesken suorituksen :P

...Kun vielä oli hyvä olo!



tuliaisia
Kiva et toiset ehtii lomailemaan. Anoppi nimittäin toi tilaiseks meille molemmille "vähän" suklaata, Kiitti vaan ... no laitetaan jemmaan myöhempää varten ;)

Netalle siinä on jotai vihreätee mömmöjä...









Tänään käytiin yhdessä salilla mulla oli vuorossa jalkajumppaa ja päälle vähän vatsoja. Netalla oli tosiaan palauttava viikko, ni sillä oli aikaa leikkiä salipaparazzia. Tälläkin viikolla muista treeneistä kuvat on aika vähissä ku netta oli kiireinen, mutta onneks tossa nyt on edes muutama. Viikko meni sukkelasti ja treenit kulki palauttavan viikon jälkee loistavasti.
 Lukijoiden pyynnöstä vähän treenistä, eli leukoja treenailen selkäpäivänä ensimmäisenä ja dippejä ojentajien kanssa samalla paikalla. Jokaisena viikkona koitetaan tehdä uusia ennätyksiä ja tällä viikolla leukojen kanssa meniki hyvin. Nyt menee 24, ja jos sen sais ens syksyksi tuplattua niin oltais hyvissä lukemissa!
 Aerobisia treenejähän ei tällä hetkellä tule tehtyä yhtään, koska aikasemmin olen treenannu pitkälti kestävyyslajeja ja se puoli on jo suht hyvin hanskassa, nyt haetaan vaan sitä MASSAA. Sitte ku ollaan saatu kroppa siihen kuntoon että lähdetään pudottamaan niin asiasta lisää.



Jalkaprässiä

Hooveria muutaman kilon lisäpainolla

-Kalle





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti