torstai 25. lokakuuta 2012

"Palauttava viikko"

Eihän se nyt taas mennytkään niinkuin elokuvissa. Maanantaina vedin jumpat ihan niinku oltiin suunniteltukkin ja tiistaina sitten teloin varpaani kuntosalilla niin, että ainakin tän viikon askellustunnit on pois laskuista. "Kovien" tuntien sijaan olen pitänyt rauhallisempia kehonhuollolto-tunteja ja kyllä tekee hyvää!... ja lisää on vielä tulossa. :)  Mut ajatellaan positiivisesti; ei se aina oo huono juttu vähän rauhottua ja pitää oikeesti se palauttava viikko sielä välissä. Tässä on nyt kolme kuukautta treenattu aika kovalla sykkeellä plus vielä työn puolesta tulevat jumppaohjaukset niin on ihan hyvä antaa kropalle ihan kunnon huili ja ens viikolla taas kunnon rokki soimaan! (toki kolmen kuukauden aikana on ollut myös niitä kevyempiä viikkoja.. ei tää oo ensimmäinen laatuaan :D).


Kallen koulutyö viimesyksyltä :)


Tänään lounastin laatuseurassa! ;) Tuntuu, ettei tällä hetkellä ehdi tehdä mitään muuta, kun käymään töissä, opiskelemaan ja treenaamaan...kavereiden näkeminen mienaa jäädä, mut onneks tänään pääs vähän juoruilemaan tyttöjen juttuja, ja viikonloppuna vielä lisää!

Lisäks oli kiva pitkästä aikaa syödä vähän jotain muutakin ku tavallista kanaa/jauhellihaa, ei sillä et niissä olis vikaa, mut vaihtelu virkistää kummasti :) Mun mielestä tollanen lounasravintola, missä on terveellistä kotiruokaa on aika hyvä idea. Kannattaa käydä testaamassa HELEOPOLIS jos sattuu Nastolaan eksymään :p

Lopuksi vielä muutama kuva kevään kreetan reissulta lämmittämään ku tuola ulkona on niin pirun kylmä...





-Netta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti