sunnuntai 4. marraskuuta 2012

vääntöä

Tällä viikolla on taas koulussa painettu duunia niska limassa, vois vähän se puoli helpottaa välillä nii sais vähän omaakin aikaa. Treenit kuitenki ehtii aina tekemään, ja hyvin ne tällä viikolla meniki. Ens viikolla taidanki lähteä luokkakaverin kanssa salille treenaamaan, ja aion kyllä laittaa sen niin koville että muistaa sen viikonki päästä! ;)

Kävin valmentajankin kanssa Perjantaina treenaamassa vähän tissejä ja pohkeita, että kasvukipuja on ollu pari päivää ihan kiitettävästi. Aina tsemppauksen alla saa tehtyä melkosen paljon tehokkaamman treenin ja vielä kun on hyvä valmentaja niin se saa aina ylittämään omat rajansaki! 

Scott-taljassa


Omatoimisesti kävin Lauantaina ennen kaverin tupareita vetämässä hauis- ojentajatreenin ja tuttuun tyyliin rullas hyvin. Ei siinä hirveesti enempää tarvita ku pää täysillä mukana treenissä, niin hyvä tulee.


Ranskalaista.


Tällä viikolla dippejä tuli 40, pari vajaata ikävä kyllä eksy joukkoon, niitä ei sais ens syksynä tulla yhtään :)


Tästä lähdetään taas seuraavaan hauskaan viikkoon ja huomenna palataan koulun arkeen. Jos sitä löytäis uuden vaihteen myös koulun matemaattisiin aineisiin, kun välillä tuppaa olemaan keskittyminen enemmän niissä luovissa aineissa. 

Ens viikkoon! -Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti