sunnuntai 4. marraskuuta 2012

salitreeniä ja liikuntatapahtuma

Tää viikko on kyllä taas ollu toimitaa täynnä, vihdoinki saa hengähtää... mutta vain hetkeksi ;) nimittäin kohta tekemään vielä tän viikon viiminen treeni! Tänään olis vuorossa etureidet- pohkeet ja se tulee olemaan niin tuskaa, tuntuu et jalat ei olis vielä palautunut perjantaisesta treenistä, no mut kyllä siitä silti hyvän treenin saa tehtyä SISULLA painetaan läpi vaikka harmaan kiven!


Siinä on kuvaa ennen perjantain treeniä, kun vielä hymyilytti :D
Treeniä ennen katottiin vähän kuntoa ja oli kiva saada positiivista palautetta ja kuulemma eteenpäin ollaan menty (jopa mun takapuoli :D) ja  lihaakin alkaa vähän näkyä ;)

Sitä tulee niin mahdottoman sokeeks itsestä ja omasta kehityksestä, varsinkin ku jatkuvasti zoomailee itseään peilistä....mut kai se on uskottava et muutosta näkyy.



Tällä viikolla mulla ei herkkuhetkeä sitten ollutkaan, vatsa ei enää meinaa tykätä noista "höttö-ruoista" et ne jätetään nyt ainakin hetkeks pois ruokavaliosta kun tuntuu et ne vaa tukkii mun kropan vähintään kolmeks päiväks. Mut onhan noi puddingitki aika herkkua, et mihinkäs mä niitä irttareita tarvin? :p


Siinä kuvaa alkuviikon treenin jälkeen. Tässähän meinaa melkein tulla kiire noiden vatsapalojen kanssa kun oma tavote oli et jouluna olis kunnon kinkku kerätty :D

Lauantaina päivä menikin siivotessa, ihan mielettömiä määriä on taas pyykkiä ja tiskiä kertynyt ettei tässä oo enää mitää järkeä. Tein myös hauis- ojentaja treenin ja hyvin suoriuduin. Salin jälkeen suunnattiinkin kohti Subwayta ja siitä kavereiden tupareihin... kyl ne herkut vähän huuteli mulle ku oli niin hyvän näkösiä, mut vesilinjalla mentiin :)

SE ON VAAN KIINNI ASENTEESTA!














Hauista köydellä
viimisiä viedään



Tänään oli terveysliikunta tapahtuma töissä ja sielä pidin sen kauan stressaamani ravintoinfon, hyvinhän se lopulta meni ja tuli positiivista palautetta :) ehkä mä teen siitä jonku lyhennelmän ja linkitän sen joskus tänne. saa nährä! Koko tapahtumassa oli hyvin ihmisiä ja ihan mieletön fiilis! 
Lisäks meillä oli kahvakuulailua, spiralsia ja zumbaa& dancea.

Kiitokset vielä Intersport keskustalle sponsseista!





-Netta :)

Nii ja ainii olis mulla ollu yks "pose" kuvaki, mut se oli vielä niin hurjaa katottavaa et jätetään ne arkistojen kätköihin :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti