perjantai 9. marraskuuta 2012

Hartioiden levennystä

Tää viikko sujunu tuttuun tyyliin loistavasti! Aika tuppaa olemaan aika kortilla kun koulusta tulee kotiin syömään ja lähtee salille, ja yöunetki pitäis olla pitkiä. Mut onneks on vaan pari pidempää koulupäivää niin saa kompensoitua..

Viikon treenit on ollu hyviä ja salilla tutut on aina tsempannu ja varmistanu että saa puristettua ne viimoset toistot sieltä. Henkistähän se yleensä on kun varmistaja on vaan vieressä niin saa tehtyä aina pari extra toistoa. Harmi, että koulukaveri ei päässy tällä viikolla treenaamaan, mutta ens viikolla otetaan uusiks.

Tänään oli olkapää-epäkkäät vuorossa. Oon ottanu muutaman viime kerran vähän varovaisemmin kun aikasemmin syksyllä olkapää rusahti vähän, mutta nyt se on jo paljon parempi. Lääkäri silloin toteskin olkapään toimintaan että sen kuuluukin rutista kun kovaa treenaa, mutta otin kuitenki varmuuden vuoksi varovaisemmin vähän aikaa, ettei sitten tule jälkeenpäin kipuja sen takia. Olkapäät mulla on muutenki aina ollu jotenki omituisen löysät ja rutisevat niin niiden kans on pitäny olla vähän varovaisempi.

Tässä pari kuvaa tältä viikolta, aina niitä viimesiä toistoja on mukava kuvata kun on jo niin hapoilla ettei kunnolla jaksa :D
Tässä välissä opetin Nettaa käyttämään
kameraa ilman viivettä ;)
Takaolkaa, vähän alkaa jo kädet auttaa.

Olkapäitä korvia kohti 
















Uusi takki, ja meillä movember taitaa olla pannassa?

Huomenna taas treenataan dippejä urakalla ja sunnuntaina vielä tehdään lihaa reisiin. Nyt täytyy tehdä kovasti itse töitä kun valmentaja on sivussa parisen viikkoa. Mut hyvä juttu on se että Netta ja tutut salille tsemppaa ihan älyttömästi, ja aina on kiva kuulla kun sanotaan että mennään eteenpäin!

Nyt kuitenki ruoka aika että saa iltapalanki syötyä tän päivän puolella :)

-Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti