keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Treeniä treenin perään!

Tää viikko on hujahtanut taas jo puoleen väliin, ni eiköhän ole aika taas vähän päivittää täällä kuulumisia. 

Eilen oli vuorossa selkä-treeniä, kävin vaihteeks treenaamassa ennen töitä ja kiirehän siitä tuli, vaikka työt alko vasta iltapäivästä. Treeni oli itseaiheutetusta kiireestä huolimatta onnistunut, huomasin selkeää kehitystä viimeviikoista ja painojakin sai lisäillä. 

Salin jälkeen ajelin Nastolaan pitämään dancea (radiohittien tahtiin jammailu-tuntia) sekä steppiä. Oli jotenkin niin energinen olo, etten malttanut ottaa rauhassa ton mun varpaani kanssa, joten nyt sitte kärsitään särystä...voisin melkein sanoa et oma vika ku ei osaa ottaa rauhakseen, mut jätän sanomatta ;)

Tänään päästiin Kallen kanssa treenaamaan yhdessä, eli nyt on taas vähän kuvamateriaaliakin tarjolla.




Mitenni hengitys unohtunu? :D
























Välillä, varsinkin kun kattelee näitä treeni kuvia tuntuu et tapaahtuuko sielä mitää kehitystä. Tai jos näkee jotai tapahtuvan ni tapahtuuko tarpeeks nopeesti? Oonko kisakunnossa ens syksynä? EHKÄ oon liian itsekriittinen enhän mä ole treenannut vielä kauaa. No mä teen parhaani ja vielä vähän enemmänki, uskon että se riittää siihen, että on ainakin ITSE tyytyväinen :) 



HIIIIII.....

OP!!!!

Puntin jälkeen kävästiin kiertämässä muutama kauppa läpi ja mukaan tarttu muutama uus treenivaatekin, ehkäpä niitä on nähtävillä seuraavassa postauksessa ;) 

Ruokakaupasta sitte vaan kanasalaatti tarpeet ja ruoan laittoon!

Kookosöljyä kanan paistoon
(tuo muuten hyvän maun!)
Siinä valmis salaatti ja lisukkeeks reissumiestä NAM!
























Huomenna olis taas luvassa enemmän tai vähemmän rentouttavaa hierontaa Pajulahdessa, jumppaohjauksia, omat treenit sekä illan päätteeks venyttelyä.


Hyvää yötä! 

- Netta


P. S Tämä täälä jo odottelee Perjantaita, silloin nimittäin luvassa rentouttava kylpylä- sekä shoppailureissu Tampereelle I LIKE :) 

2 kommenttia:

  1. Liityinkin teidän blogin lukiaksi! Täytyy aloittaa ihan alusta asti, että saan kaikki vinkit hyödynnettyä! :) Mistä muuten tota kookosöljyä saa ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää? Oon monissa terveysblogeissa törmännyt tohon COCOVI -merkkiin ja mietin et pitäiskö ostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa!

      En oo yhtään huomannut näit vanhempiin postauksiin tulleita viestejä, joten siks vastaaminen kestää. Kylmäpuristettu kookosöljy on rasvanlähde siinä missä esim pähkinät oliiviöljy yms.. Toiset väittää että se on ns. parempaa rasvaa ja se ei varastoituisi kroppaan niin helposti.

      http://kirsinkuntopiiri.fitfashion.fi/2012/10/19/kylmapuristettu-kookosoljy-terveellista-vai-ei/#.Usq6atJdWb4

      Tossa on linkki yhteen blogiin missä on aika kattavasti kerrotu tuosta kookosöljystä :)

      Poista