lauantai 24. marraskuuta 2012

Koulua ja hiilaritankkausta

Tällä viikolla on ollut mukamas niin kiire ettei ole tänne ehtinyt mitään päivittelemään, mut nyt on aikaa... ainaki hetki :p

Maanantaista torstaihin oli lähijakso- viikko Pajulahdessa. Oli kiva pitkästä aikaa taas nähdä koulukavereita, ja onhan noi koulupäivät vähän niinku lomaa kun ei oo ohjauksia ollenkaan. 
Koulussa meillä oli lihasten anatomiaa (tästä aiheesta voisin kuunnella vaikka maailman tappiin asti) , soveltavaa liikuntaa sekä ensiapukurssi EA1.

Koitin olla surullisen ja kärsivän näkönen , mut pieleenhän se meni HAH :D

Tän viikon treenit on menny seuraavasti:

Ma: selkä-vatsat
Ti: Samulin kanssa  rinta-olkapää  K&M:llä
Ke: LEPO
To: Tän päivän piti olla treenipäivä , mut lähdettiinki IKEA:aan shoppailemaan vähän jotain uutta meidän uuteen kotiin, jonne olis muutto ens torstaina JIHUU!!
Pe: takareisi-pakara
LA: vesijumpan, stepin ja spiralsin ohjaukset ja vielä tänään ja huomenna olis salille mentävä, jotta viikon treenit saa kasaan :)


pakarapotkua
reiden koukistusta

Tällä viikolla ei muuten oo tapahtunu mitää ihmeellistä, mut eilen mulla oli elämäni ensimmäinen hiilaritankkaus. Hiilihydraatteja oli 500g päivän aikana tasasesti, eikä muuta. Toi määrä saattaa näin kuulostaa tosi vähältä mut se ei oo, testatkaa vaikka ;p (esim yhdessä karjalanpiirakassa on n. 23g hiilaria). Aamupäivä meni yllättävän hyvin, olo oli vaan ku pullahiirellä ku ei oo tottunu syömää tollasta höttöä noin paljoa päivän aikana. Mut illalla oli pakko jättää osa pannukakusta syömättä ku kertakaikkiaan ei enää pystyny syömään. Hirvee ähky vieläkin , mut ehkä tää tästä helpottaa.:p

Tää nyt oli tällanen nopee postaus, mä tästä lähen salille ja leffaan kattomaan mitä Robertille kuuluu ;)

HEIDO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti