sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulun odotusta...

Kerrankin on joululahjat ostettu ajoissa ja viimepäivät on saanu vaan nauiskella ja rentoutua :).... vai mitenköhän se meni? Oikeesti me molemmat kuulutaan siihen kastiin, jotka ostaa lahjat viimetingassa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Mut nyt on kaikki valmiina: lahjat (ostin myös pienen pehmeän paketin itselleni) tai no kaks pakettia, mut eihän itseään saa unohtaa, vai? ;), huomiseks on leivottu kakku, jonka vien porukoille (pähkinä-kaneli- suklaakakku nam!), koti siivottu ja tavarat pakattu joulun viettoa varten!

Tällä viikolla on ollu hirveesti energiaa treenata, ehkä tää joulun odotus tekee musta ihan super energisen tai sit vaan viimeviikon palauttavalla oli jotai osuutta asiaan. Veikkaan jälkimmäistä...

Torstain peppurääkkiä!
Tällä viikolla oon käyttänyt monta hetkeä anatomisten asentojen treenaamiseen, kun selän avaaminen on mulle ylivoimasen hankalaa vielä. Ja töitä on tosiaan tehty! esim. perjantaina Samuli möyhens mun selkää väkisin erisuuntiin, jotta sais ees kerran avattua latsit, mut ei se oikee vieläkää onnistu. Todennäkösesti yläselkä on niin totaalisen jumissa, et johtuu siitä...tai sit ei! En tiedä sitä pitää treenata!




En tiedä mitä te teette poika/ tyttökaverin kans, mut me ainaki pällistellään itteämme peilistä ;) Aukeaisitko selkä pliiiis!!!

Illalla käydään tekemässä vielä tän viikon viiminen treeni  K&M:lle ja sen jälkeen suuntaamme nokat kohti Nastolaa!

Siinä meidän treenieväät :)




-Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti