keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulusta palautumista


Nyt on joulu takana, ollaan syöty paremmin kuin hyvin ja rentouduttu. Pyhät meni hujauksessa kun oli hyvää seuraa ja ruokaa!!!

Molemmilla sekä jouluaatto, että joulupäivä oli ns. vapaasyöntipäiviä, ettei tarvinut seurata tarkkaan mitä syö ja kuinka paljon. Suklaata meni rasia...tai jopa kaksi eikä joulupöydässäkään säästelty. Vaikka viime kuukaudet on syöty tosi tarkkaan ja kurinalaisesti ei vaan jotenki osannut herkutella vähän vaan aika överikshän toi meni. Eilen oli hirvee turvotus mahassa ja jo odotti et pääsee normaaliin ruokavalioon kiinni.

Tänä vuonna ollaan oltu ilmeisestikin hyvin kilttejä, kun lahjoja tuli niin paljon, kiitos vaan lahjojen antajille ;) Paketeista löytyi pääsääntöisesti treeniin ja tähän projektiin liittyviä juttuja, mut ainakin tulee käyttöön. Pääasia oli kuitenkin yhdessäolo ja perheen kanssa laatuajan vietto, kyllä oli hauskaa! Koulun ja töiden ohella vapaa-aika on niin kortilla, että tällaiset juhlapyhät on meille luxusta :)

Tänään palattiin normaaliin päiväjärjestykseen ja salitreenien pariin ja pysty huomaamaan et kroppa todella kaipas kunnon piiskausta! Illalla molempien treenit meni hyvin perille ja mieletön hapotus! Huomenna on taas paikat todennäköisesti tosi kipeenä, mut nyt on hyvä tehä kun on energiaa niin jaksaa!

Latarista "vähän" kofeiinia ja energiaa :D

























Sunnuntaina ennen joulunviettoon lähtöä käytiin tekemässä jumppaa ja oli taas pitkästä aikaa kiva tehä suht sama treeni, kun molemmilla oli jalkapäivä. Kyllä sitä saa ihmeen paljon enemmän aikaseks kun on toinen tsemppaamassa vieressä.





















Tällä viikolla toistot pyöivät siinä 3x 12-15 per liike ja keskityimme puristaviin suht hitaisiin toistoihin ja perille meni again ;) joulun kunniaks päätettiin antaa myös vähän negatiivisia ja nopeita toistoja sekä staattisia pitoja huh hei kannattaa kokeilla joskus jos kaipaa kunnon poltetta.


Reiden ojennusta

























Illan kruunasi sauna ja jäähdyttely hyvässä seurassa.

Hyvää Tapaninpäivää rakkaat lukijat! Huomenna on vielä ansaittu vapaapäivä ja vuorossa selkätreeniä ja selviää tämän viikon leukojen saldo! (Netta teki jouluna omat enkat 6 kpl, hyvä beibi!)

p.s Huomenna päivitystä siitä miten treenaan leukoja ja dippejä ennen diettiä :)

Olkaahan kuulolla!

-Kalle







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti