maanantai 17. joulukuuta 2012

Leuanvetoa ;)

Usein tulee vastaan ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä ettei naisten tarvitse  saada yhtään leukaa vedettyä, että se on enemmänkin miesten juttu! Itse olen toista mieltä.

Armeija aikoina mua vähän hävetti oma lihaskuntoni eikä leuanvedot onnistunut millään. Vielä viime kesänäkin leuanvetosaldoni oli pyöreät nolla! En ollut koskaan harjoitellut tekniikkaa ja kun lihastakin oli käsissä hyvinkin vähän niin eihän siitä mitään tullut, silloin päätin, et nyt on pakko tapahtua muutos!!! (varsinkin kun pikkusisko ja pikkuveli veteli leukoja minkä kerkes! ;))

Aluksi harjoittelin leuanvetoa ns. hyppytekniikalla, eli hyppäsin ylös ja sieltä hitaasti alas ja .... no siihen se sitte jäi. Innostus vähän lopahti kun tavoite ei täyttynyt NYT HETI MULLE KAIKKI ajatuksen voimalla. Syksyllä aloin treenaamaan kevennetyssä leuanveto koneessa aina selkätreenin yhteydessä ja pikkuhiljaa on tullut tuloksia. Tämän hetken ennätys on 5 1/2 wohooo!!! mut se ei riitä , haluun enemmän!

Vaikka leuanvedossa tarvitaan lihasta on paljon kiinni myös tekniikasta kuinka monta saa tehtyä. Ja vaikka alussa tuntuu todella epätoivoiselta ni kyllä se työ lopulta palkitaan.

Tässä videota eiliseltä, kun koitin tehdä ennätystä treenin päätteeks, mut taisin olla jo valmiiks poikki kun meni tollaseks äheltämiseks :D paitsi jaloissa on näköjää hyvin virtaa ku ne ei pysy millää paikallaan... mut saatte ainakin hyvät naurut (varsinkin viiminen) hah!



Tänään olikin sitten vuorossa treeni Samulin kanssa ja samalla katottiin kuntoa ja poseja. Sain paljon kehuja tän hetken kunnosta ja valmentaja oli tyytyväinen mun tekemiseen ja asenteeseen! Jouluna on luvassa herkkuja, kun tiivistyminen on toteutunut odotetulla tavalla :)

Tässä vielä kuva ennen huippu videota ;)


uudet pöksyt!
Rääkkiin lähdössä...





















-Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti