keskiviikko 5. joulukuuta 2012

pikkujoulutunnelmissa

Eilen käytiin täyttelemässä vähän lappusia ja ollaan nyt virallisesti KUNTOKESKUS K&M:n asiakkaita ja jatkossa treenaillaan sielä melkeimpä päivittäin. Paikka ei sinällään ole meille uusi tuttavuus, koska on tähän asti treenattu sielä valmentajan kanssa n. joka toinen viikko. 

Eilen tehtiin treeni meidän uudella salilla ja pakko myöntää et fiilis oli pikkasen eri luokkaa kun vanhalla salilla. Tähän vaikutti eniten se että ympärillä on suurimmaksi osaksi "kovaa treenaavia" eikä niitä mukavuusalueella liikkujia, jotka ei halua tiputtaa hikipisaraakaan kuntoillessaan.


Lähdössä olkapäiden kasvatustalkoisiin ;)
 
Kalle ei ymmärrä et movember meni jo ja et partaa saa ajaa...

























Kuvien laatu on nyt mitä on. Kamera oli jossain teillä tietämättömillä tän muuton takia, joten kännykkälaatu saa nyt kelvata. Kallesta ei oo nyt hetkee kuulunu mitään täälä kun sillä on niin kiirettä koulussa, mut kyllä se hengissä on ja lupas kirjotella loppuviikosta. :)

Tänään mulla on vapaapäivä. Aamulla kävin kattelemassa vähän joulujuttuja ja sitte leivoin työpaikan pikkujouluihin vähän suolasta tarjottavaa, katsotaan jos tänään vaikka olis herkkuhetki!

Vielä ennen pikkujouluja olis treeni valmentajan kanssa sekä poseeraus-harjotukset MÄ TAAS KUOLEN ja keräilen itteäni sieltä salin lattialta :p Olkaa kuulolla huomenna laitan kuvaa anatomisista asennoista, kahtotaa mitä niistä tulee!

Lopuksi vielä arkistojen helmiä vuodelta 2010. Enää en kannata skumppaa enkä muutakaan alkomahoolia, joten tänään pikkujoulujen viettoa vesilinjalla!


 -Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti